Най-лошият вариант и най-пошлото, което може да направи новосформираната коалиция

...
Най-лошият вариант и най-пошлото, което може да направи новосформираната коалиция
Коментари Харесай

Иванов: Депутати от ИТН защитават лабораторията на ГКПП "Капитан Андреево"

Най-лошият вид и най-пошлото, което може да направи новосформираната коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и Има Такъв Народ, е сформирането на кабинет. Това сподели министърът на земеделието Иван Иванов в предаването „ Защо, господин министър? “ по бТВ.

Свалянето на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев по думите му е било ненадейно за държавното управление, само че приказва за това, че явно процесите в опозиционните партии са вървели дълго време. „ Новосформираната коалиция слага под въпрос актуализацията на бюджета, парите за пенсионерите и младите фамилии и бъдещето на страната. Най-интересното беше, че „ Възраждане “ гласоподаваха срещу увеличението на пенсиите “, уточни Иванов.

По мотив идния избор на съмнение Иван Иванов съобщи, че държавното управление и Българска социалистическа партия се надяват на здравия разсъдък и съвестта на шепа народни представители без значение от коя политическа мощ са, да оценят обстановката и това, че след рухването на държавното управление обстановката в страната ще се утежни. „ Опасността да влезем в една тежка серпантина на икономическа, финансова и политическа мощ с непредсказуем край е доста огромна. Нормално е да се надяваме тази поддръжка да пристигна от останалите народни представители от Има Такъв Народ. Те към момента са част от кабинета. Дори подали оставка, техните министри вземат участие във вземането на решенията “, разяснява земеделският министър.

Според него е допустимо при промяна на ръководството да се върне и остарялата порочна процедура. „ Докато актуалната ръководеща коалиция е на власт, няма да се възвърне порочната процедура с частната лаборатория за инспекция на вносните плодове и зеленчуци у нас “, безапелационен бе земеделският министър.

За връзката на Има Такъв Народ с проблема с частната лаборатория на границата земеделският министър сподели: „ Очевидно, сътрудниците знаят повече, само че прави усещане, че в Комисия по земеделие и в обособени изявления народни представители от „ ИТН “ демонстрират жив интерес и пазят това, което се случва и се е случило последните 10 години на „ Капитан Андреево “. Вероятно повече информация да имат проверяващи органи “, разяснява той.

Парите за попълване на държавния запас с пшеница са в сметка в Българска народна банка, сподели земеделския министър.

Българска социалистическа партия упорства за връщането на хартиената бюлетина поради това, че машинният избор е една от аргументите за ниската изборна интензивност на последните два вота. „ Тук въпросът е да не лишаваме повече гласоподавателите от техните цивилен права и особено тези, които поддържат Българска социалистическа партия. Разбира се, ще има спор по тази тематика “, добави Иванов.

По думите му сега Румен Радев застава намерено против държавното управление с последните си дейности. „ За мен е в действителност изненадващо и много недопустимо, може би би трябвало да има уточнения от господин Радев какво тъкмо цели, тъй като опция сега няма “, безапелационен бе Иван Иванов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР