Най-легендарните супермодели в света Кейт Мос и Наоми Кембъл закриха

...
Най-легендарните супермодели в света Кейт Мос и Наоми Кембъл закриха
Коментари Харесай

Ким Джоунс каза сбогом на Луи Вюитон

Най-легендарните супермодели в света Кейт Мос и Наоми Кембъл закриха последното фешън шоу за Луи Вюитон на артистичния шеф на мъжката линия Ким Джоунс.

С двете за ръка Ким Джоунс сподели довиждане на позицията, която държи от 2011 година Очакванията са дизайнерът да поеме поста в Burberry, който скоро ще бъде свободен. Креативният шеф Кристофър Бейли ще се отдръпна през март тази година.

На шоуто, състояло се 24 часа, откакто Джоунс разгласи решението си да напусне, Кембъл закри ревюто в грациозен черен костюм и пуснати коси, до момента в който Мос носеше кафявата негова версия. И до момента в който Наоми Кембъл е постоянна на подиума, за марки като Off-White, Versace и La Perla, Кейт Мос в последно време отсъстваше, като се изключи няколко благотворителни изяви. Последното й професионално присъединяване бе през март 2013 година за женската сбирка на Луи Вюитон.

За изпращането на Джоунс се събраха доста известни персони. На предния ред бяха Джо Джонас, Дейвид, Виктория и Бруклин Бекъм, Ксавие Долан, Джеймс Марсдън и Уил Пелц. Присъстваха и доста от сътрудниците на Джоунс, в това число Виргил Аблох и Читоус Абе, пристигнали да отбележат края на една епоха.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР