Най-красивият турски актьор свали 10 килограма за месец и е

...
Най-красивият турски актьор свали 10 килограма за месец и е
Коментари Харесай

Този актьор стана неузнаваем

Най-красивият турски артист смъкна 10 кг за месец и е неразпознаваем! Всички европейки са луди по него. Джан Яман, един от най-популярните турски артисти, разгласява фотография в профила си в Instagram, показваща невероятната физическа промяна.

Актьорът, който е именуван и най-желаният турски ерген, разкри, че е свалил 10 кг за 30 дни.

" Как смъкнах 10 кг за 30 дни? “ След като завърших фотосите на " Теменужка като морето 2 “, се възползвах от няколкото почивни дни и Коледа, взех решение да се върна в родния си град, с цел да мога да прекарам известно време с родителите си, фамилията и други хора, които са ми близки. Трябваше да си умря и да се изключа за малко, само че в никакъв случай не пресилвам! Исках да се насладя и на турската кухня, която доста ми липсваше. 

Знаех, че когато се върна в Рим, ще имам упорита работа, радикална смяна, с цел да се приготвя за идващия си воин: Сандокан! Така и беше: незабавно щом се върнах, започнах да се засилвам... Първата цел беше да доближи идеалното тегло за героя, а по-късно да се съсредоточа върху психическите аспекти. Беше доста сложен интервал, за един месец смъкнах съвсем 10 кг, от 94,5 кг на 85 кг “, написа Ян под поста.

" Беше и е изключително интензивна фаза, отхвърлих се от доста удоволствия в живота. Трябваше да спортувам 2 или 3 пъти дневно и да недояждам понякога, 16:8, с невисок банкет на калории. Въпреки това няма място за терзание, макар изтощението, аз съм изцяло здрав, подмладен, детоксикиран и лек, само че на първо място доста удовлетворен. Всичко се случва при непрестанно наблюдаване от съществени и способени експерти. В края на краищата, това е, което актьорите вършат: преобразяват се безрезервно, когато е належащо и се оформят в нова роля понякога. Ще продължа, до момента в който стигнем до идеалния Сандокан. Признавам обаче, че през днешния ден взех решение да си дам отмора от разпоредбите и да хапвам каквото си желая...

Моля, продължавайте да ме подкрепяте както постоянно. Прегръщам ви. До скоро “, написа артистът.

Неговите почитатели по никакъв начин не харесаха тази смяна.

" Трябва да си върнеш килограмите “, " Изглеждаше по-добре преди “, " Започни да ядеш “, " Изглеждаш болен “, " Сега си по-малко прелъстителен “, са единствено част от мненията.

Джан е прочут и с романса си с известната спортна журналистка Дилета Леота. Любовта им обаче не продължи дълго и двойката се раздели другарски, напомня edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР