Започна лятото и много родители се чудят как да запълнят

...
</TD
>Започна лятото и много родители се чудят как да запълнят
Коментари Харесай

Ето къде, кога и на какви безплатни обучения можете да запишете децата

Започна лятото и доста родители се чудят по какъв начин да запълнят свободното време на децата. Задължително обмислете опцията да ги запишете да спортуват нещо. Това ще помогне за развиването и на физиката, и на душeвността им. Община Бургас за поредна година предлага опцията за гратис начало. Ако ви хареса и решите да оставите детето за по-дълго, чак тогава ще плащате таксите, които спортните клубове изискват.

Началото на тази самодейност бе сложено през 2016 година Тогава кметът Димитър Николов изиска от спортните клубове, които употребяват общинска материална база, да вкарат безвъзмездни начални образования за деца. Тази стратегия продължава да е в деяние и през днешния ден, тъй че дано родителите се срещнат с новите й параметри.

Целта е на подрастващите да бъдат предоставени още по-достъпни благоприятни условия за присъединяване в занимания с физически извършения и спорт, да се усъвършенства здравния им статус, физическата и психическа правоспособност, свободното им време да се уплътни по логичен метод. Друг от търсените резултати е откриването на млади и перспективни гении, които след това да бъдат поощрени в развиването си.

Възползвайки се от тази стратегия, децата могат да се срещнат с другите спортове, с изискванията, предлагани от обособените клубове, и в вероятност да се запишат за непрекъснато, в случай че им хареса. Процесът се провежда от Община Бургас в партньорство със спортните клубове със подписани контракти с Оперативна програма " Спортни парцели ". Тя е безвъзмездна за децата, които се запишат. Тази година програмата ще се проведе  в седем разнообразни стадия:

I. От 19 юни 2024 година до 28 юни 2024 г.;

II. От 4 юли 2024 година до 19 юли 2024 г.;

III. От 10 юли 2024 година до 25 юли 2024 г.;

IV. От 17 юли 2024 година до 31 юли 2024 г.;

V. От 05 август 2024 година до 21 август 2024 година ;

VI. От 13 август 2024 година до 29 август 2024 г.;

VII. От 2 септември 2024 година до 13 септември 2024 г.;

Местата за осъществяване на заниманията са профилирани зали, открити и покрити плувни басейни и спортни стадиони. Всичката нужна информация за програмата и записването в нея ще откриете в атачмънтите под този текст.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР