Най-красивата състезателка в смесените бойни изкуства Пейдж Ванзант призна в

...
Най-красивата състезателка в смесените бойни изкуства Пейдж Ванзант призна в
Коментари Харесай

Секссимволът на UFC призна: Напиха ме и изнасилиха!

Най-красивата състезателка в смесените бойни изкуства Пейдж Ванзант призна в своята автобиографична книга, че е станала жертва на обезчестяване.
 Пейдж ВанЗант новата звезда на женската ММА @@@
24-годишната американка, която се състезава в най-леката категория до 52 кг на UFC Пейдж Ванзант показа шокираща история от своя живот в книгата си “Rise: Surviving the Fight of My Life”.
 Пейдж ВанЗант новата звезда на женската ММА @@@
По роман на спортистката, когато тя още е била ученичка в в Орегон, е била изнасилена от няколко момчета. Те я напили с алкохол по време на ваучър, след което я изнасилили, когато тя не можела да се съпротивлява.

“Те ме бутаха от място на място, непрекъснато ми сменяха ситуацията. Всеки път, когато се пробвах да се съпротивлявам, всичко завършваше с неуспех. Имах възприятието че това няма край, а главата ми беше като че ли в облаците. Бях в схващане, само че бях неподвижна, като мъртвец. Всичко осъзнавах, само че не ми оставаше нищо друго, с изключение на да се примиря и да се апелирам на Бог, това извънредно нещо да свърши колкото се може по-бързо”, споделя Ванзант в книгата си.
Пейдж Ванзант загуби последния си пердах в UFC от Джесика Роуз Кларк след единомислещо съдийско решение по време на шампионата UFC Fight Night през януари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР