Най-коментираният проект в Пловдив – пробивът под Водната плата ще

...
Най-коментираният проект в Пловдив – пробивът под Водната плата ще
Коментари Харесай

Започва се! Подписаха разрешението за пробива под Водната палата, махат кръговото

Най-коментираният план в Пловдив – пробивът под Водната плата ще започне  на 29 септември. Днес зам.-кметът по строителството е подписал разрешението за градеж на обекта и по този начин дейностите могат да стартират. Макар срокът за обжалване да е 10 дни, то от Община Пловдив може да го започват 3 дни след изкарването на разрешението, в случай че няма възражения.
Прочетете още
Една от първите действия по обекта ще е премахването на кръговото кръстовище. Това значи, че направлението изток-запад по бул. „ Марица – Юг ” няма да е допустимо, както и левите завои по нито едно от направленията.

Все още не е утвърдена краткотрайната организация за придвижването, като се чака съвсем през цялото построяването на кръстовището на две равнища едното платно на моста на Панаира да разрешава в двете посоки придвижване.

Днес е било подписано разрешението и за различен огромен план за 100 млн. лв., който  се движи от ВиК – Пловдив – за Южния обходен колектор. Той се чака да сътвори не по-малко проблеми с трафика в Пловдив. Първоначално от компанията ще работи  от Коматевско шосе към ул. „ Модър ”, с цел да може да се освободи фронт на работа по пробива с „ Царевец ”.

След това обаче компаниите ще се трансферират към „ Царевец ” и „ Александър Стамболийски ”, които ще бъдат напълно затворени за придвижване.

Повече за плановете и транспортната обсада:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР