Най-коментираната участничка от Ергенът - Пам Велидис, която напусна шоуто

...
Най-коментираната участничка от Ергенът - Пам Велидис, която напусна шоуто
Коментари Харесай

Пам търси любовта в сайт за запознанства

Най-коментираната участничка от " Ергенът " - Пам Велидис, която напусна шоуто по лично предпочитание, поради гибелта на непосредствен човек, се втурна да си търси мъж посредством публикация в платформа за запознанства.

Закръглената участничка твърди, че не страда от мъжко внимание, само че пък е прибегнала до услугите на приложения за запознанства.

Тя има профил в известната обществена мрежа за запознанства Tinder, написа " Хотнюз ". Макар и това приложение да се слави главно с търсене на полови връзки за една нощ, Пам не е прецизирала какво тъкмо чака от обявата си. Написала е единствено: " Все още не знам какво тъкмо диря ".

В описанието за себе си пък акцентира, че има натоварено всекидневие и по тази причина може да не дава отговор постоянно на известията, които и пращат. " Ако не съм предизвикана не пиша първа, не подкрепям безсмислени диалози ", безапелационна е симпатичната дебеланка. На британски пък е декларирала, че няма ползи към хомофоби и расисти. Обича дъжа, книгите, пътуванията, джаз музиката, възприятието за комизъм и философията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР