Най-коментираната нова любовна двойка у нас - синоптичката Деси Банова

...
Най-коментираната нова любовна двойка у нас - синоптичката Деси Банова
Коментари Харесай

Деси Банова и Плевнелиев направиха сензационни разкрития за любовта си и на какви преследвания са били подложени

Най-коментираната нова любовна двойка у нас - синоптичката Деси Банова и някогашният президент Росен Плевнелиев, за първи път се появиха дружно в ефир. Това се случи в предаването на Гала " На кафе ".

Още първоначално Гала ги посрещна с дарове.





" Уникални са. Подобни блага имат президентите Бил Клинтън и Владимир Путин, само че и известната звезда Анджелина Джоли ", сподели Гала.



Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне. Но всичко надмина упованията ни. Не бях подготвена за този огромен интерес към връзката ни “, по този начин синоптичката стартира изповедта си за връзката й с Плевнелиев.



„ Много е смела. Тя е воин, който непрекъснато бе преследван от папараци “, посочи пък някогашният президент и прикани: „ Моля ви разберете. Ние не желаеме и не можем да скрием нашата обич, само че молим за успокоение “.



Банова призна обаче, че била твърдо срещу да дадат това изявление. „ Ние желаеме да вървим за ръка и в мола, и в телевизионното студио и по улиците, по тази причина ще кажем истината “, сподели Плевнелиев.

Гала е била една от първите приятелки на Банова, която е знаела за връзката им, призна синоптичката, която посочи, че дружно с други нейни приятелки са плакали от благополучие за връзката й.

„ Бяхме почтени с всички. И децата ни знаеха за връзката ни “, сподели пък Плевнелиев, който посочи, че е споделил и на някогашните си дами за Деси.

За първи път двамата се срещнали през 2014 година в Ню Йорк преди години. „ Уредих си изявление с българския президент, а камерата, която използвахме 12 публицисти, се оказа, че не е при мен и по този начин се получи първият ни гаф. За благополучие до мен имаше китайски екип, който ми оказа помощ, а в подмяна желаеха българският президент да даде изявление и за тях. Още тогава ми направи усещане, че е извънредно добър и разговорлив “, спомни си Деси.



„ Държа да отбележа, че оттогава до 26 април тази година, в никакъв случай не сме се засичали още веднъж “, посочи пък Плевнелиев.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР