Най-женското делнично предаване в национален ефир Усещане за жена, което

...
Най-женското делнично предаване в национален ефир Усещане за жена, което
Коментари Харесай

Майка и дъщеря Дикови разкрасяват дома и душата в „Усещане за жена”

Най-женското делнично предаване в народен ефир „ Усещане за жена ”, което започва на 23 септември от 10 до 12:30 часа, притегли в екипа си тандема Таня и Ирен Дикови. Топ архитектката и нейната щерка – интериорен дизайнер, ще бъдат ко-водещи на Гергана Стоянова всеки четвъртък. Рубриката им носи името „ Код: Красиво ”. В личното си ефирно пространство двете владетелки на естетиката ще разкрият на феновете тайните на интериорния, екстериорния и „ душевния ” дизайн, както сами обясниха в предаването „ Добро утро, България ” по TV7.

Като изключителни професионалистки, нежните диктатори в фамилията на арх. Калин Диков, ще дебютират на екран след дълги години отвод от гласност. Зрителите към този момент ще получават най-експертните препоръки по какъв начин да разнообразят дома си, по какъв начин да го създадат по-уютен и ексцентричен и какви са новите трендове в дизайна. „ Спонтанно и импулсивно се съгласих да бъда част от екипа. За мен главните неща в живота, които са се получили добре, са били плод на импулсивно и интуитивно решение ”, показа шармантната ко-водеща Таня Дикова. „ Винаги сме имали две гледни точки, само че най-после те се сливат в една целокупност – в хубостта и естетиката ”, подчертава върху преимуществото на тандема им дъщерята Ирен Дикова, която е приключила дизайн в Милано.

Всеки петък пък водещата Гергана Стоянова ще си партнира с още едно обичано лице от дребния екран – Надя Иванова. От години Надя е привикнала да приказва с елита на „ ти ”, като водеща на предаването „ Елит ”. Вече част от предиобедното шоу „ Усещане за жена ” и единствено в ефира на TV7 Надя  ще среща феновете с най-новите акценти в българския и международен шоубизнес и ще разкрива тайните на звездите, по този начин както различен не го е правил.

Вече стана ясно, че понеделниците са отредени за спорт и съвършена форма с най-очарователната международна шампионка – гимнастичката Симона Пейчева.

Зрителите би трябвало да резервират вторниците си за рубриката на красивата Галя Симеонова. Тя наподобява съвършено, само че посвещава цялото внимание на детето си. Едновременно работи и възпитава наследника си. Как комбинира тези значими задания, Галя ще разкрие от персонален опит в рубриката си „ Професия родител ”. В нея Симеонова ще поучава освен дамите, само че и мъжката част от аудиторията, за най-важните моменти от развъждането и възпитанието на наследниците – от това по какъв начин да храним новороденото, до – компликациите на ученика.

Срядата пък е отредена за здраве. Рубриката „ По-здрави ” е поверена в ръцете на един от най-големите експерти по нетрадиционна медицина у нас – лекар Вергиния Георгиева. В забързаното всекидневие и непрекъснатия стрес, феновете най-сетне ще открият отговор по какъв начин да се завърнат към майката природа, по какъв начин да черпят сили и лекове от нея.

Всеки ден водещата Гергана Стоянова ще кани в студиото на „ Усещане за жена ” по един специфичен, огромен посетител, с който ще си приказват за непознатата част от живота му. „ Усещане за жена носи доста неща. Нека кавалерите да не си фантазират, че няма какво да научат от предаването. В дамите пък желаеме да събудим онази магия – тяхната мощ, с която могат да трансфорат пространството към себе си в уют с две ябълки и една свещ, да вземем за пример ”, разкри самата Гергана. Водещата даде обещание, че ще оглави най-позитивното предаване, с главната цел да покаже непознати истории и обстоятелства, които да създадат фена по-любопитен.

Едновременно с това Стоянова остава в екипа на министъра на културата лекар Петър Стоянович. „ Чувствам се извънредно задоволена от работата си в Министерството. Винаги ме е вълнувало какво се случва с театрите, читалищата, трупите. И ме боли когато българското боледува. Затова тази работа ме прави горда, че мога да бъда потребна ”, описа Гергана.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР