Най-женещите се родни звезди се събраха. Джулиана Гани и Благой

...
Най-женещите се родни звезди се събраха. Джулиана Гани и Благой
Коментари Харесай

Рекордьорите по годежи - Благо и Джулката се събраха

Най-женещите се родни звезди се събраха. Джулиана Гани и Благой Георгиев - Джизъса се гушнаха за обща фотография. Двамата се похвалиха с фотоса, а почитателите им незабавно ги сватосаха, че са един за различен и би трябвало да се вземат. Гани е върла романтичка. Мис Силикон има зад тила си четири годежа и две сватби, а в този момент е бременна от сегашния си другар Теодор, само че към момента не разкрива дали се е сгодила за пети път. През 2013 година Джулката разгласи, че е сгодена за половинката си Роман Стоичков. " Сгодена съм и се усещам доста обичана и щастлива “, показа тогава хубавицата. Приказката им завърши 2 години по-късно, без да се стигне до женитба.

Малко след раздялата с Роман Джулиана среща брачен партньор номер 2 – Станимир Ташев, напомнят от lupa.bg. Любовта им е буйна и пламва бързо. Като в сантиментална приказка е последвана от годеж в Тайланд и женитба. " Вече съм госпожа Ташева “, похвали се тогава Гани. За жал връзката им изкара единствено 10 месеца, а зли езици настояват, че причина за разлъката е появяването на нов мъж в живота на хубавицата.

Миската отхвърля това да е по този начин и като причина акцентира, чe се е развела, тъй като той е бил ленив и е чакал тя да го устоя. Последва дълга правосъдна борба и вадене на кирливи ризи, само че нещата утихнаха откакто Гани срещна Илиян и забременя от него. Следва годеж номер 3 и женитба по не чак толкоз сантиментални аргументи. Заради появилите се oпaceния, чe пъpвopoдният й cин мoжe дa бъдe зaпиcaн с имeтo нa Ташев, тя пoбъpзa дa ce oмъжи тaйнo зa нoвaтa cи изгopa.

За сметка на сватбата раздялата на двамата влюбени стана доста очевидно. Скандал след скандал, стигна се до формален бракоразвод и лишаване на правата на детето на Гани в интерес на Илиян. Красавицата не страда дълго и единствено ден след развода разгласи, че към този момент е сгодена за новия си обичан, този път служител на реда. Двамата са дружно от по-малко от година, само че силиконката към този момент е бременна в седмия месец и се чака да роди в края на годината или началото на 2023 година

На постоянно търсене на любовта е и някогашният футболист Благой Георгиев. Джизъса има зад тила си три годежа, две сватби и четири деца. Първата публична половинка на футболиста е гимнастичката Христина Витанова. Именно поради него тя приключи спортната си кариера. През 2009 година той заряза обичаната си бременна точно на Бъдни вечер поради любовната му случка с фолк певицата Лияна.

През април 2010 година Христина роди и първото им дете - Йоана. Твърдеше се, че Витанова му е дала прошка многочислените изневери и в края на 2011 година двамата се събраха и си направиха бебе № 2 - синът им Давид. Семейното гнездо още веднъж се унищожи, откакто Витанова схваща, че Благой още веднъж й изневерява с плеймейтката Биляна Евгениева. През 2014 година футболистът предложи брак на половинката си Куини-Алис, само че двамата по този начин и не се венчаха, тъй като той се залюби с рускинята Есмер Омерова и я забремени.

Последва грандиозна женитба в Русия, а по-късно и чутовни кавги и разправии, а двамата се разделят и събират неведнъж. Разводът става факт през 2018, а Джизъса се прибира в родината с подвита опашка. След завръщането си в България Благо обикаляше като волна птичка столични бръмчалки, до момента в който не срещна новата обич в лицето на русата Златка.

Връзката им беше сложена под подозрение още в самото начало и устоя доста повече от предстоящото. Без да е изненада за никого, Благой направи дете и на Райкова, а двамата наподобява бяха постигнали съвършени взаимоотношения, само че при започване на тази година се разделиха, а няколко месеца по-късно Благой се ожени за повторно за младата Полина Спасова, а Златка към този момент е сгодена за Карен. Въпреки че сега Благо и Гани имат публични половинки, почитателите им се надяват, че един ден ще се съберат и ще са един за различен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР