Най-желаният тв ерген в момента - Евгени Генчев, май добре

...
Най-желаният тв ерген в момента - Евгени Генчев, май добре
Коментари Харесай

Ергенът влиза в Гласът на България?

Най-желаният тв ерген сега - Евгени Генчев, май добре се ориентира в шоубизнеса, тъй като настоящите клюки за него са, че след края на сантименталното риалити към този момент ще насочи мисли към музикалния формат " Гласът на България ", където да бъде наставник.

Пианистът със международна популярност май желае да затвърди известността си и у нас, като за задачата е избрал лесния вид - няколко риалити формата, известно количество кавги, които са неизменима част от тях, и готово.

От екипа на " Гласът на България " към момента не са оповестили новия наставник, само че както се споделя - всички тръпнат в очакване да схванат кой ще е той, изключително при горещите подмятания в общественото пространство.

Наскоро Генчев отхвърли мълвата, че от дълго време си е избрал половинка в живота, а всичко, което се случва в " Ергенът " е за замазване на очите и рейтинг, написа " Уикенд ".

И още нещо доста значимо - поради договорната си обязаност с процудентите от " Ергенът ", Евгени ще може да се възползва и от опцията " Гласът на България ", защото това е единственото предаване в същата медия, в което той би бил податлив да взе участие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР