Най-известният български професионален боксьор Кубрат Пулев заяви, че има вариант

...
Най-известният български професионален боксьор Кубрат Пулев заяви, че има вариант
Коментари Харесай

Кобрата: Има вариант Джошуа да избяга

Най-известният български професионален боксьор Кубрат Пулев съобщи, че има вид международният първенец Антъни Джошуа да избяга от мач с него. Кобрата е наложителен кандидат за купата във версия IBF (Международна боксова федерация) и се чака двамата да се изправят един против различен до края на пролетта на 2020 година. Той приказва пред " Дарик Радио " дружно с брат си Тервел пр, който преди няколко дни победи безапелационно Дешон Уебстър и стана интерконтинентален първенец в зала „ Колодрума “, Пловдив.

``
реклама

 

„ Перфектно се усещам, щом и брат ми победи, всичко е наред. Максимум след един месец би трябвало да стане ясно кой ще вземе правата за проведеното на дуела против Джошуа и ще се разбере къде ще се бием. Има вид Джошуа да избяга, само че съгласно мен ще се удрям с него. Може на стадиона на Тотнъм, само че в случай че ние вземем правата за мача, може да не бъде там. Възможно е да е в България, Съединени американски щати, на всички места “, съобщи Кобрата пред dsport и Дарик радио.

„ Трябва да се знае, че ние сме имали и ще имаме първенци. Големи борци, бойци, всевъзможни спортисти “.

„ Колкото и да сме мощни, ние с брат ми сме човешки мощни. Хората с увреждания имат безчовечен мощен дух. Това е религия и дух, от който се нуждаят тези хора. Думите „ продължаваме напред “ подвигат хората, дават им дух и мощ. Има огромни българи в България. Има хора, които никой не знае, само че са подготвени да умрат за родината, обичат я и милеят за нея “.

„ Пловдив е неповторим град с доста история. За моя изненада бе сносно поддържан и измит. Имаме връзка по бащина линия. 50% сме пловдивчани на процедура. Има доста капацитет в този град. България има история, която не демонстрира пред света. Възхищаваме се като пътуваме света, а България е недодялан елмаз, който би трябвало да се покаже “.

„ На България и би трябвало малко повече организация, надзор и обич. Когато българите желаят да бъдат хора, ние можем да създадем всичко. Имаме сила, която можем да развием. Трябва да си повярваме ".

„ Никога не съм губил религия. Не виждам мръсните номера, които ми вършат. Дори да съм имал болежка и отчаяние, то е било краткотрайно. На другия ден още веднъж съм положителен, обичам живота и считам, че съм в Рая “.

„ България би трябвало да има доста повече деца “, шеговито брат му Тервел добави, че в случай че можеха да вършат с брат си деца, щяха.

„ Всеки дърпа към себе си, към своите ползи и се нараняваме, заради завист, злоба. Да победиш себе си е най-трудното нещо. Ако го направиш, ще успееш. Когато някой същински човек знае, съумял е и победил, той може да ти даде съвет “.

„ Аз седнал съм зад думите си, когато споделям нещо, съм го обмисли и е по този начин “, сподели Кобрата по отношение на думите си „ продължаваме напред “ след тежкото проваляне против Владимир Кличко.

„ Не би трябвало да ни успокоява, че в чужбина се друсат. Нито аз, нито брат ми сме взимали опиати. Всичко това се възпитава в фамилията. Учители и полиция може да се борят с опиатите, само че в фамилията се научава, че не би трябвало да се използват. Колкото и милиона, милиарда да ми дадат, няма да опитвам опиати. Родителите би трябвало да учат децата, не да пият и пушат трева дружно с тях. От родителите зависи какво ще се случи с децата им. Може да се подхлъзнеш един-два пъти – да се напиеш, след това да повръщаш, само че не можеш да вземеш опиати. Баща ми споделяше, в случай че ви видя да се друсате, вие към този момент не сте мои деца “, показа Кобрата за почитателите на dsport и слушателите на Дарик радио.

„ Стига към този момент сме си мислили, че в чужбина е по-хубаво. Няма граници към този момент в света. Каквото е в Америка, след две седмици е и в България “.

Кобрата показа и по какъв начин чества Рождество Христово със своето семейство:

„ Всяка Коледа сме дружно. Събираме се, става дисхармония. Много деца, викове. Имаме три сестри. Всяка от сестрите ни приказва през другата. Нашата Коледа е цветна “.

В края на изявлението Кубрат пожела на хората да бъдат будни и да не се опасяват да показват обществено своята позиция:

„ Аз поисквам на хората да бъдат същински, будни, отворени и да си отстояват правата. Като народ да излизат и приказват за проблемите, да ги споделят с същинските им имена. Трябва да се има вяра, че правейки го, ще има смяна. Колкото и да им се коства необикновено, всяка дума, която изричат, ще промени нещата “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР