Най-известният астролог в Русия Тамара Глоба даде прогнозата си за

...
Най-известният астролог в Русия Тамара Глоба даде прогнозата си за
Коментари Харесай

След дни: Две критични дати носят коренна промяна за човечеството

Най-известният астролог в Русия Тамара Глоба даде прогнозата си за 2023 година, като съобщи, че ни чакат в най-скоро време две дати, които ще са сериозни за света.

Едната е още в края на тази година – 22 декември 2022, другата е 23 януари 2023.

Те ще донесат коренна смяна и ще имат резонанс за години напред, само че не са свързани с нуклеарен удар, посочи тя.

Глоба твърди, че идната година ще е една от най-трудните за човечеството.

Според нея войната няма да приключи скоро.

Тя акцентира, че всички би трябвало да бъдат подготвени за световните промени в света, които ще променят цивилизацията.

Хора, които са имали доста, в този момент ще останат без нещо, а други – които не са имали нищо, ще имат огромен триумф, тъй като ще се възползват от технологиите, финансовите потоци от новите цифрови системи, както и от новите специалности, споделя Глоба.

Тя напомня, че към този момент сме излезли от рисковия астрологичен тунел, който приключи на 8 ноември, само че тестванията през идващите 2 месеца ще са съществени.

Според астроложката в близко бъдеще хората ще емигрират интензивно, а тези, които остават в страната си, е евентуално да сменят местожителството си.

Подобно на Нострадамус, тя предвещава и естествени бедствия. През 2023 г.в света могат да зародят наводнения и трусове, предизвестява Глоба. В последна сметка обаче нещата ще стартират да се оправят.

" Събитията, които се отнасят до този сложен интервал, ще доведат в следствие до желанието да се сплоти целият свят, колкото и необичайно да звучи това в този момент. Всички се затвориха в себе си и това ще продължи до 2024 година. И едвам от 2026 г.ще стартираме тези събития, които могат да доведат до отворен свят ", показа прогнозата си тя, като добави, че визите ще изчезнат, границите ще се разрушат, а страните ще бъдат позитивно настроени една към друга.

В близко бъдеще всичко ще се промени фрапантно. " Преразпределението на света ще стартира, разбъркването на картите ще продължи година и половина. Страните, които са били в забвение, ще възкръснат и ще станат значими ", съобщи астрологът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР