Най-известната пророчица в Костинброд–бабата на Азис, отново гледа. Известната ясновидка

...
Най-известната пророчица в Костинброд–бабата на Азис, отново гледа. Известната ясновидка
Коментари Харесай

Бабата на Азис отново гледа

Най-известната пророчица в Костинброд–бабата на Азис, още веднъж гледа. Известната ясновидка много време отхвърляше да приема гости, защото здравето й беше нарушено, а и умората от непрекъснатия поток искащи срещи си споделяше думата, научи HotArena

Преди няколко месеца гадателката бе призната в болница с грип, който обаче породи затруднения. „ Станка е по-добре, продължава да се лекува. От години се бори с белодробните проблеми, които се появиха поради пушенето и цигарите ”, споделя щерка й баба Стефка.

Заради потребността от отмора, фамилията на старата жена много време отхвърляше да й разрешава да приема посетили. Сега тя има право да разчита орисите на хората, само че със строго закрепено работно време–само до 6 вечерта, написа " България през днешния ден ".

Дори през идните празници гадателката ще работи. „ Ще почива единствено на Бъдни вечер и на Коледа, само че другите дни ще приема нуждаещи се ”, разяснява Стефка.

В родния си Костинброд Станка е по-известна като врачка, а не като бабата на Азис. Но откакто артистът оповестява координатите й, от цяла България стартират да идват и да й се обаждат.

Възрастната жена открива дарбата си на 13 години и от този момент не е серпантина да гледа и лекува. Не отхвърля помощ на никого, само че когато види гибел или огромна покруса в картите таро, не я споделя.

За развъждането на Азис си спомня с усмивка, само че също по този начин споделя, че е и много палаво дете. Заради това се случвало постоянно да получи някой пестник, само че все пак Васко си остава обичаният й внук и постоянно я навестява.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР