Най-известната българска по света – русенката Ружа Игнатова, е завлякла

...
Най-известната българска по света – русенката Ружа Игнатова, е завлякла
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ружа Игнатова гепила 8 милиарда евро!

Най-известната българска по света – русенката Ружа Игнатова, е завлякла не 4, а 8 милиарда евро със своята менте виртуална валута OneCoin! Това разкри извънредно пред Lupa.bg източник, непосредствен до следствието, което върви против криптоизмамницата.

Според формалните данни клиенти от целия свят са поверили повече от 4 милиарда евро на Ружа, обръщайки ги във виртуални пари за бързо замогване. Неофициално обаче се знае, че най-малко още €4 милиарда са вложени в OneCoin от съветски олигарси и кокаинови крале от целия свят в опит да изперат незаконното имане.

Заради колосалната спекулация, определяна и като „ грабежа на века”, Ружа Игнатова изчезна. Първоначално се смяташе, че е „ нахранила рибите” и по този начин следите към уредниците на OneCoin схемата са заметени.

Lupa.bg, обаче, към този момент разкри, че свърхбогатата мошеничка е жива и здрава в Дубай с изменена с пластични интервенции визия и идентичност. Сега източникът ни посочи, че в Обединените арабски емирства Игнатова се спотайва с под непозната идентичност с аржентински паспорт – обичаният на мафиотите от международен диаметър, криещи се от правораздаването.

Като спомагателна гаранция за своята сигурност Ружа Игнатова наела супер защита – бойци от израелска спецслужба.

Близо петилетка от българката няма и диря. На 25 октомври 2017 година пухкавата Ружа, приключила магистратура по стопанска система в университета в Констанц и защитила докторантура по право в Оксфорд, се качи на аероплан от София за Атина и изчезна.

Оттогава е в неопределеност и се търси. Междувременно европейската полицейска организация „ Европол” разгласи премия от 5000 евро за информация, която може да способства за разкриването на местоположението ѝ и в последна сметка подкрепи залавянето на противозаконната милиардерка.

С изнесените данни за Ружа Игнатова Lupa.bg още веднъж упорства да си получи премията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР