Най-изкусителните силиконки влизат в риалити конкурса Мис Плюс размер, узна

...
Най-изкусителните силиконки влизат в риалити конкурса Мис Плюс размер, узна
Коментари Харесай

Силиконки влизат в XXL Конкурс

Най-изкусителните силиконки влизат в риалити състезанието " Мис Плюс размер ", разбра HotArena.

В невиждана светлина ще забележим известни плеймейтки и миски, известни с съвършените си форми. Сред първите поканени за особено присъединяване във формата е една от най-прочутите едрогърди мадами у нас - Джулиана Гани. Тя ще е водеща на състезанието, научи " България Днес " . Джулката няма самообладание да се впусне в следващото предизвикателство, което сигурно ще й се отдаде без проблем.

Други известни мацки, които ще имат специфични задания в идното шоу, са плеймектките Станислава Андреева, Анна-Мария Чернева, Деси Фотосесията, Михаела Тодорова. Бившата Мис България Радинела Чаушева и артистът Ники Сотиров също ще са част от звездните участници в първото издание на " Мис Плюс размер ". Може би най-приятна изненада за кандидатките ще е наличието на Мистър София Васил Младенов.

Младокът е заречен да зарадва особено дамите и да възпламени пристрастеностите в шоуто. " Мис Плюс размер " започва от 5 декември и ще излъчва като риалити онлайн. Осем дами със закръглени форми ще се борят за короната. Те ще живеят под един покрив и ще имат специфични задания, които да разкриват качествата им. Именно за това ще им оказват помощ звездите от родния шоубизнес, които ще влязат при тях.

Конкурсът е проведен от " шефката на силиконките " Мариана Маринова и е първият сходен у нас.

Тя има вяра, че той ще даде самочувствие и убеденост на закръглените дами в страната ни. Две от участничите към този момент са ясни - първият XXL модел у нас Веси Маринова и дамата, която преди време сама сложи хиалурон в устните, с което взриви обществените мрежи - Ваня Великова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР