Най-хубавото нещо, което може да направите за лятната си почивка

...
Най-хубавото нещо, което може да направите за лятната си почивка
Коментари Харесай

Идеи за пътуване в комбинация от море и планина

Най-хубавото нещо, което може да извършите за лятната си отмора е първо да идете на море, а по-късно - на планина. В България има прелестен избор от курорти и за двете, а в тази публикация ще разгледаме няколко хрумвания за сходни комбинации. Първо ще ви пратим на плаж, а по-късно на отмора измежду красивите планини на България. 

1) Ахтопол, Синеморец + време в Странджа
 Съвети за незабравима почивка Съвети за незабравима почивка
Очаквали сте лятната си почивка цяла година, работили сте крепко и мечтаете тя да е незабравима? Редица обстановки могат да я провалят,...

Една седмица, която да разделите сред Ахтопол и Синеморец звучи повече от прелестно. В допълнение към това можем да предложим да извършите една седмица обиколка из Странджа - една от най-красивите и мистични български планини. Ще съчетаете някои от най-красивите плажове и към момента непокътнати места по нашето Черноморие с прелестно време в циркулиране и проучване на красиви села, антични традиции и митове и невероятна природа с неповторими за страната типове. 

2) Китен и Велинград

На пръв взор една класическа композиция - седмица на Китен, която да прекарате в излежаване на плажа и по-късно да се насочите към спа столицата на Балканите. И двете места имат какво да предложат на по-масовия вид туристи, а сигурно може да превърнете този вид отмора в фамилна традиция. 

3) Слънчев бряг и Банско 
 Тенденция: Все повече туристи почиват в Бургас вместо по курортите Тенденция: Все повече туристи почиват в Бургас вместо по курортите
Поне 200 лева дневно излиза море за двама през август. Това демонстрира инспекция на „ Телеграф “ по родните курорти, написа изданиет...

Двете празненство дестинации - едната на морето, а другата на планината. Доста хора няма да харесат този образец, само че сме сигурни, че има доста, които с наслада биха се насладили на едно такова прекарване. 

4) Балчик, Каварна, Дуранкулак и Родопите (Лещен, Ковачевица, Долен)

Диви плажове и дива планина. Комбинацията от три забавни места, които са по Северното Черноморие за към седмица може да ви донесе доста забавни прекарвания - от историята на Балчик, през ядене на мидената плантация " Дълбока ", посещаване на крепостта Калиакра и скалите на Тюленово и несъмнено - плаж Болата. След това ще се насочите към Родопите, където може да видите три от най-запазените достоверни села - Лещен, Ковачевица и Долен. Всяко от тях носи своя несравним сексапил. 

Още от ПЪТЕШЕСТВИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР