"Най-хубавият Великден, който си спомням е в селото в Етрополския

...
"Най-хубавият Великден, който си спомням е в селото в Етрополския
Коментари Харесай

Чувствам се добре да съм сама: Мартина Вачкова

"Най-хубавият Великден, който си припомням е в селото в Етрополския балкан. Там локалните и тези като нас, виладжии направиха комитет и започнаха да събират пари за параклис. Той стана хубава черква с камбанария, икони. Аз помня, когато бяха единствено основите и още нямаше камбана, по какъв начин Джоко Росич сподели: Къде ще вървим в Етрополе, тук! В този двор, в цялостна мрачевина, отидохме с факли и свещи и там си направихме Великден. Не е въпросът да има златото към теб и иконите, а душите ", описа пред Лора Крумова по Нова актрисата Марта Вачкова.

Тя добави, че Джоко обичал тяхното село, въпреки да не бил оттова.
"Този човек носеше възприятието за непоклатимост, за упора. "Джоко сподели " - в нашето село това означаваше, че ще стане. Донесе едно оръдие и го сложихме на монумент на бойците, който имаме ", спомни си Марта Вачкова.

Актрисата описа, че Григор Вачков непрестанно излиза в съзнанието й. "Не ми се караше, доста ми харесва методът му на образование. Смяташе, че значимите неща са ясни, че за тях няма какво да се приказва. Не го интересуваха шестиците ми, а това, че телефонът не стопира да звъни, че съм търсена. Защото тогава значи си добър човек, тъй като може да си първенец, само че да не си добър човек ", сподели Марта Вачкова.

Баща ми доста обичаше да се любува на това да е самичък. Аз с годините от ден на ден също се усещам добре да съм сама, означи Марта.
Толкова обятия съм получила от татко ми, че можеше след това да остана без обич в живота си, призна за мощната връзка посред им Марта Вачкова.
90 години от рождението на Григор Вачков се навършват на 26 май. По мотив годишнината Юри Дачев прави филм за Българска национална телевизия, който ще бъде показан в кино Одеон. С чаша вино близки и сътрудници ще си спомнят за огромния артист.

"Надявам се да възкръсне любовта в сърцата на всичмки хора. Само по този начин ще преминем през този пъкъл,през който сега минаваме - заболявания и война. Нека на трапезатав дома си през днешния ден всеки да си помислим, че едни хора са прогонени от домовете си и са разграничени със семеисйтвата си.И че ужасно доста хора не доживяха този Великден поради една отвратителна война ", приключи Марта Вачкова

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР