Най-хубавият подарък, който можете да направите на някой е да

...
Най-хубавият подарък, който можете да направите на някой е да
Коментари Харесай

Как лесно да накарате някой да се усмихне

„ Най-хубавият подарък, който можете да извършите на някой е да го накарате да се усмихне ”. Това е мъдрост, което през годините се е трансформирала в закон за връзките сред хората, а усмивката е доказателство, че вършиме някой благополучен. В нашия забързан и претрупан свят, малко внимание в действителност е най-хубавият подарък, който можем да дадем на всеки, даже и чужд. В последна сметка даже най-трудните провокации се минават по-лесно по-лесно, когато знаем, че не сме сами. Има няколко хрумвания, с които обезпечено можем да накараме някой да се усмихне и да създадем деня му малко по-приятен.

Помолете някой да ви опише най-хубавото нещо, което му се е случило в последно време.

Повечето хора обичат да приказват за себе си и своите пристрастености, само че не всеки път получават опция, изключително когато тези към тях са заети или уплашени и не са разполагаем да слушат изцяло. Накарайте някого да приказва за нещо, което знаете, че ще се почувства важен. Задавайте и въпроси, с цел да го накарате да показа детайлности и да покажете, че в действителност се интересувате.

Забележете по кое време някой употребява една от мощните си страни и му направете комплимент

Всички имаме мощни страни, само че не всеки път ги разпознаваме. Може би, тъй като ги усещаме като втора природа за нас. Кажете на някой, че е необикновен слушател, в случай че е деликатен, когато говорите, или се възхищавате на съпричастността му, в случай че пази някого, за който другите клюкарстват, или пък, че обичате неговата досетливост и предприемачески дух, в случай че разисква нова бизнес концепция, която обмисля.

Кажете на някого за какво сте му признателни

Отбележете нещо съответно за характера му или нещо, което е направил неотдавна.Всички ние имаме естествени отрицателни пристрастия, което значи, че сме по-склонни да се съсредоточим върху грешките и минусите си, в сравнение с върху всичко положително, което вършим и цената, която предоставяме на хората към нас – ето за какво можем да бъдем малко по-благодарни.

Намерете някого в живота си, който се оправя с нещо мъчно и по-късно му споделете, че се гордеете с него

Може би това е някой от вашето семейство, който жонглира с работата и родителството и счита, че се проваля, макар че дава всичко от себе си. Или може би това е дете, което се оправя чудесно с онлайн образованието, до момента в който липсва на приятелите си. Бонус – в случай че имате дребен подарък „ Гордея се с вас “, това може да е нещо толкоз малко, колкото кафе или парещ шоколад, тъкмо както индивидът го харесва.

В тежката година, през която преминахме, положителното въодушевление е доста значимо за душeвността ни. Трябва да се опитваме да намираме позитивното във всеки един миг, а щастието, което виждаме, изписано на лицето на тези, които обичаме, е най-хубавият подарък.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР