Най-горещата трансферна драма за това лято приключи! Неймар е футболист

...
Най-горещата трансферна драма за това лято приключи! Неймар е футболист
Коментари Харесай

Най-накрая! Клаузи, договори, побоища... Но Неймар е играч на ПСЖ!

Най-горещата трансферна драма за това лято завърши! Неймар е футболист на ПСЖ. Парижани оповестиха огромната вест на на формалния си уебсайт. Най-сензацонният трансфер в историята на футбола към този момент е реалност. Бразилецът мина на " Парк де Пренс " от Барселона за умопомрачителната сума от 222 милиона евро. Така той чупи върха за най-скъп трансфер в историята, написа Sporta.bg.

Договорът на бразилеца е за период от 5 години и е бил подписан през вчерашния ден във френската столица. Звездата на Неймар ще грее над Париж до 30 юни 2022 година Седмичната заплата на Ней ще бъде впечатляващите 500 000 евро след облагане с налози.

" Изключително съм благополучен да се причисля към Пари Сен Жермен ", най-сетне проговори Неймар. " Откакто дойдох в Европа, този клуб се трансформира в един от най-конкурентните и най-амбициозните. Най-голямото предизвикателство, което ме стимулира да дойда тук, е да оказа помощ на клуба да печели купите, за които почитателите мечтаят. Определено упоритостта на ПСЖ ме съблазни, както, несъмнено, пристрастеността и цялата сила на този клуб ", показа разчувстваният Неймар при подписването на контракта си.

" Прекарах четири години в Европа и към този момент съм подготвен да приема това предизвикателство. От през днешния ден аз ще дам всичко от себе си моят тим да печели, да откривам нови хоризонти за клуба и да нося благополучие на милионите почитатели на ПСЖ по света ", даде обещание бразилската перла.

" С изключителна наслада и горделивост приветстваме Неймар в ПСЖ ", съобщи президентът на клуба Насер ал-Хелаифи, който направи и невъзможното, с цел да притегли 25-годишния нападател. " Неймар е един от най-хубавите в света на футбола. В последните шест години изградихме един упорит план, който към този момент ни изведе на най-високото равнище на футбола както на национално, по този начин и на европейско равнище. Днес, с идването на Неймар, аз съм уверен, че в този момент ще се доближим, дружно с вярната и пламенна поддръжка на нашите почитатели, до най-великите ни фантазии ", показа разчувстваният Ал-Хелаифи.

Утре парижани ще показват публично новата си облага на охолно тържество в центъра на града.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР