Най-голямото технологично изложение в Европа IFA 2019 започва на шести

...
Най-голямото технологично изложение в Европа IFA 2019 започва на шести
Коментари Харесай

Galaxy A90 5G - първият 5G телефон от среден клас на Samsung

Най-голямото софтуерно ревю в Европа IFA 2019 стартира на шести септември, само че Samsung реши да не чака до тогава и сподели първия си 5G телефон от междинен клас още тази седмица.

Моделът Galaxy A90 5G обаче надалеч не наподобява като на ниска цена или приблизително добър телефон, в случай че надникнем в характерностите му.

Устройството разполага с огромен 6.7-инчов AMOLED екран, в който 32-мегапикселовата селфи камера е поместена под формата на капка - технология, която Samsung назовава Infinity-U.
 Снимка 441171

На гърба на телефона има троен сетъп от камери - основен 48-мегапикселов датчик, 5-мегапикселова леща за дълбочина и камера с ултра-широк ъгъл с 8 мегапиксела.

Нещо повече - A90 5G е оборудван с флагманския процесор Snapdragon 855 на Qualcomm, който е предопределен за култивиране на по-взискателни услуги, употребяващи изкуствен интелект.

Телефонът може да бъде закупен във разновидности с 6GB RAM или 8GB RAM, а главната памет от 128GB може да бъде повишена до 512GB посредством microSD, само че е значимо да отбележим, че моделът с 8GB RAM не разполага със слот за карта.
 Снимка 441170

Флагманските характерности не престават и с батерията, която е с значителен потенциал от 4500mAh и опция за бързо зареждане чрез 25-ватово зарядно, което от Samsung благосклонно са добавили към комплекта на телефона.

Както казахме и първоначално, мъчно можем да назовем сходна настройка " междинна ", само че въпреки всичко спрямо модели като Galaxy Note 10 и S10, A90 5G наподобява една концепция по-базов.
 Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ – най-хубавите телефони на Samsung досега
Защо Galaxy Note 10 и Note 10+ са най-хубавите телефони на Samsung

Всичко, което знаем за новите флагмани на Samsung

Въпреки че концепцията на Samsung е да предложи по-евтин вид за 5G смарт телефон, A90 надали ще коства по-малко от 800 $, което са си много пари.

От компанията към момента не са удостоверили точната цена на телефона, само че пък знаем, че моделът ще се появи на пазара в Азия още на следващия ден и ще доближи Европа малко по-късно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР