Най-голямото щастие за всяка двойка идва в момента, в който

...
Най-голямото щастие за всяка двойка идва в момента, в който
Коментари Харесай

„Ще ставаш кака“: как Серина Уилямс разкри пред дъщеря си, че чака бебе

Най-голямото благополучие за всяка двойка идва сега, в който схванат, че чакат бебе. А когато в фамилията към този момент има дете, тази вест става още по-вълнуваща.

Серина Уилямс реши да направи целия свят съпричастен към този покъртителен личен момент.

По-рано този месец тенис звездата и нейният брачен партньор Алексис Оханян са сложили скрита камера, с цел да снимат реакцията на 5-годишната им щерка при новината, че скоро ще стане кака . А реакция на момиченцето разтопи сърцата на всички!

Във вторник Серина разгласява видеото в YouTube, наречено „ Изненада за Олимпия “.

Преди огромното разобличаване Уилямс показа, че щерка ѝ към този момент е забелязала смяната на външния тип на мама.

„ Олимпия не знае сега, че съм бременна, само че тя ме назова „ дебела “ и в действителност се стресира от това “, споделя Серина при започване на видеото.

" Опитвам се да не го одобрявам персонално, тъй като съм супер запалена по фитнеса “, прецизира с усмивка Уилямс.

След това във видеото се вижда по какъв начин Серина и Алексис са седнали с дъщеричката си на дивана в хола им.

„ Помниш ли по какъв начин се молеше за дребна сестричка или братче? Е, отидохме на доктор и се оказа, че не пълнея. А имам бебе в корема си “, изяснява Серена, след което Олимпия пита разгорещено. „ Шегуваш ли се?! “

Алексис споделя на момиченцето, че ще става кака, и новината кара го безусловно да се разтрепери, да скача и да тича от наслада. А нежната спонтанна прегръдка, с която подарява майка си, демонстрира какъв брой огромно и щастието на Олимпия. 

Дори наподобява, че отвън кадър разчувстваната Олимпия се блъска в нещо, само че възкликва: „ Добре съм! “



След това видеото минава към двойката, която се приготвя за стилното събитие Met Gala 2023, където Серена дебютира с бременното си коремче по-рано този месец.

Още на 5 май Серина употребява обществените си мрежи, с цел да изясни за какво не е споделила новината за бременността си с дребното си дете незабавно.

Олимпия не знае сега, че съм бременна, тъй че огромното разобличаване ще бъде на Met Gala. Tогава, преди да тръгнем, ще кажа на Олимпия “, изяснява Уилямс. „ Причината, заради която не ѝ споделих, е, че тя не може да пази загадка!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР