Най-голямото събитие на автомобилната сцена във Варна и региона отваря

...
Най-голямото събитие на автомобилната сцена във Варна и региона отваря
Коментари Харесай

От днес до неделя отваря врати автомобилен салон варна

Най-голямото събитие на автомобилната сцена във Варна и района отваря порти на 28 септември в Двореца на културата и спорта и ще продължи до 01 октомври. Страхотни награди чакат посетителите в зали Младост в границите на четирите дни от 10:30 до 18:30 часа.

Над 20 марки ще показват своите бестселъри в Двореца на културата и спорта, зали Младост.

По време на ревюто посетителите ще имат опция да тестват определени модели и да се вземат участие за огромната премия на Top Rent A Car - чисто нов автомобил за прилагане в границите на една година с включени застраховки, винетка и гориво на стойност 1000 лева от Shell България. Тези от вас, които са попълнили анкетните си карти, ще се борят и за комплект гуми Goodyear, обезпечени от най-големия вносител на автомобилни гуми у нас ДИАНА.

Audi дебаркира в Морската ни столица с цели три електрически модела - Q4 e-tron, Q8 e-tron и e-tron GT. Ford също подчертава върху електрическата подвижност с Mustang Mach-E, първия напълно електрически SUV на Синия овал. Редом до него ще дефилират Explorer, Raptor и Transit E.

На щанда на МОТО-ПФОЕ ще видите още Land Rover Range Rover Sport, Jaguar I-PACE, Volvo C40 и XC90.

SsangYong влиза в АВТОМОБИЛЕН САЛОН ВАРНА с цели четири национални министър председатели. Изцяло новото попълнение в гамата - средноразмерният SUV Torres, ще дебютира пред българска аудитория паралелно с обновените Tivoli, Rexton и Musso Grand.

Citroen, Peugeot, Mazda, Subaru, Hyundai, Suzuki, BMW, Opel, Maserati, Dongfeng, Ferrari, Ratola и Haval също ще употребяват Palace Auto Varna E-mobility, с цел да показват основните си модели пред българската аудитория. Производителят на електрически мотоциклети Sur-Ron и профилираните компании GigaCharger, e-Motion Life, Green E-motion и POWER SERVICE застават паралелно до огромните автомобилни марки, с цел да показват своята визия за електрическа подвижност.

Palace Auto Varna E-mobility се организира с поддръжката на Shell, Top Rent A Car, УниКредит Лизинг, Дженерали обезпечаване, гуми Диана и хотел-казино " Черно море ".

Може да закупите своите билети непосредствено на касите на Двореца на културата и спорта Варна или онлайн на адрес:

 - 

 -  и

 - https://s.shopeee.com/r3cv

Очакваме Ви с неспокойствие на Автосалон Варна E-mobility, където бъдещето стартира от през днешния ден!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР