Най-голямото притеснение за мен е дали партиите членки на новата

...
Най-голямото притеснение за мен е дали партиите членки на новата
Коментари Харесай

Нейнски: Членството ни в НАТО беше съзнателен избор, договорът трябва да се изпълнява

Най-голямото терзание за мен е дали партиите членки на новата коалиция си показват смяната по еднакъв метод. Това съобщи пред Нова телевизия някогашният министър на външните работи Надежда Нейнски.

Тя акцентира, че всички избори се вършат с очакване за по-добро. Думата " смяна " обаче имала друго значение. Според нея занапред следва да забележим по какъв начин ще се развие политическата и икономическата обстановка в страната.

По думи на Нейнски най-важното сега е да се види по какъв начин новото държавно управление ще се оправи с огромните геостратегически задания, които предстоят на България.
 Петков отсече: Не сме обсъждали спомагателни войски на НАТО в България
Петков отсече: Не сме обсъждали спомагателни войски на НАТО в България

Решения от този вид " ще бъдат координирани

Тя съобщи, че болшинството се е съставило с желанието да унищожи остарелия модел на ръководство. Предстои обаче да се види какви промени ще се приложат.

Относно Нейнски уточни, че сред България и западната ни съседка има двустранен контракт, рамкова позиция и решение на Народното събрание.

" Двете страни, каквото са могли да реализират дружно, са го създали. Е вропейският съюз би трябвало да се трансформира в поръчител, че този документ ще бъде изпълняван , тъй като взаимните обвинявания сред двете страни са, че това не се случва ", изясни тя.

Запитана, някогашният външен министър акцентира, че участието ни Алианса е било умишлен избор, получил голяма поддръжка. Изпълнението на контракта би трябвало да е от всички страни членки , безапелационна бе тя.
 Стефан Янев не желае още войски на НАТО у нас
Стефан Янев не желае още войски на НАТО у нас

Според силовия министър това ще докара до нежелано повишаване на напрежението в района

Припомняме, ген. Тод Уолтърс, , че алиансът би трябвало да откри военно наличие в България и Румъния след скупчването на съветски войски покрай границата с Украйна

Бившият длъжностен министър и понастоящем в персоналния си профил във Facebook, че няма потребност от увеличение на контингента на Алианса у нас.

Позицията му провокира необятен отзив, като бе представена и от формалния профил на съветското посолство в обществената мрежа , а в следствие откри резонанс и Народното събрание, където.

Впоследствие министър председателят Кирил Петков посочи, че въпросът с разполагането на спомагателни сили на НАТО в България н нито в границите на съдружното държавно управление, нито на равнище партии.
 В Русия: При война с НАТО ще пострадат България, Румъния и Източна Европа
В Русия: При война с НАТО ще пострадат България, Румъния и Източна Европа

Оттам Съединени американски щати щели да контролират ракети, а " когато врагът ни заплашва, ние го унищожаваме "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР