Най-голямото количество фалшиви стоки в Слънчев бряг и Свети Влас,

...
Най-голямото количество фалшиви стоки в Слънчев бряг и Свети Влас,
Коментари Харесай

Рекордно количество фалшификати откриха в Слънчев бряг и Свети Влас

Най-голямото количество подправени артикули в Слънчев бряг и Свети Влас, откривано от петнадесет години насам, беше конфискувано при профилирана интервенция на антимафиоти и прокуратурата. Полицейските сили атакували 15 обекта по морето, а от тях са иззели над 10 000 продукти (дрехи, обувки, чанти и др.). Те са благосъстоятелност на търговски сдружения от вътрешността на страната, сподели ръководителят на Районната прокуратура в Бургас Мария Маркова, представена от.

Според шефът на дирекция „ Киберпрестъпност “ към ГДБОП Никола Симов в множеството случаи се открива, че тези артикули влизат у нас от Турция или Китай.

„ Образувани са няколко преписки, по които ще текат спомагателни инспекции за позволени закононарушения от този темперамент. Допълнително ще се назначават авторови експертизи за стоките. Предстои да бъдат открити лицата, които внасят стоките. За това закононарушение законът е планувал наказване от 1 до 6 години отнемане от независимост и санкция до 10 000 лв. “, съобщи Мария Маркова.

Обвинител номер 1 на Бургас Георги Чинев заяви, че законът дава опция и за имуществени наказания до 1 млн. лв. на юридически лица облажили се от продажба на подправени артикули. Той предизвести, че в някои случаи такива продукти даже може да са рискови за човешкото здраве.

„ Тези взаимни акции ще продължат и ще са все по-чести. Така, че дано всеки, който продава такива артикули да не се усеща спокоен “, съобщи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР