Най-голямото желание на победителя в „Биг Брадър” 2 Мирослав Атанасов

...
Най-голямото желание на победителя в „Биг Брадър” 2 Мирослав Атанасов
Коментари Харесай

Знойна красавица стана съпруга на ревльото Миро от Биг Брадър, който излезе от Къщата с 200 бона, но без хубавата Елена

Най-голямото предпочитание на спечелилия в „ Биг Брадър” 2 Мирослав Атанасов е на път да се сбъдне. Бившият волейболист към този момент има същинско семейство с половинката си – моделка Катя Дюлгерова, откакто го подари с рожба.

Покрай това събитие родителите са се замисили и над концепцията скоро да се оженят и по този начин да сложат завършек на злословията, че имат проблеми.

За женитба двойката приказва от предходната година, откакто Катя и Миро се реалокираха да живеят под един покрив. Тогава двамата издадоха, че им е време да основат общ правоприемник. Дюлгерова към този момент има дете от предходна връзка и е осъществила фантазията си за майчинство. Миро обаче имал стремежи в тази посока още от годините на злощастния си брак с Елена, написа „ Уикенд “.

Почти 12 години след успеха си в риалитито Миро не можеше да се назова благополучен. След раздялата му с Елена и макар своите 200 000 лв. премия, по никакъв начин не му провървя в персоналния живот. Смени няколко гаджета, преди да открие любовта в някогашната манекенка Катя.

И тогава обаче двамата не минаха без компликации, този път от бизнес и финансов темперамент. Тръгна слух, че са профукали големи суми пари в неуместни вложения и това създавало напрежение в връзките им. Те обаче били позволени в леглото и в последна сметка двамата съумели да устоят на бурите и безпаричието.

Към днешна дата Миро е последният участник от любовният триъгълник на „ Биг Брадър” 2, който ще стане родител. Преди месеци това благополучие се усмихна на фризьора Мъро, който заби певицата Миленита.

Хубавата Елена, която пък се трансформира в ябълката на раздора за двамата мъже, стана майка още предходната година. Тя обаче не желае да се шуми към новия живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР