Най-голямото четиридневно увеличение на абонатите в САЩ от 2019 гoдина

...
Най-голямото четиридневно увеличение на абонатите в САЩ от 2019 гoдина
Коментари Харесай

Netflix отбеляза огромен скок на новите абонати след забраната за споделяне на акаунти

Най-голямото четиридневно нарастване на клиентите в Съединени американски щати от 2019 гoдина насам

Емил Василев преди 22 секунди 1 Сподели

Най-четени

ХардуерСветослав Димитров - 15:10 | 09.06.2023

Умните очила на Xiaomi незабавно се трансфораха в бестселър

IT НовиниДаниел Маринов - 17:51 | 10.06.2023

Мъжът, който прекара 93 дни на дъното на океана, се е подмладил с 10 години! Ето какви са индикаторите му.

IT НовиниСветослав Димитров - 13:57 | 09.06.2023

Поръчките във фабриките на TSMC шокираха американските чиновници: 12-часови смени, строга дисциплинираност и изтощеност

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

За страдание на милиони клиенти, новото блокиране на опцията за шерването на сметки в Netflix наподобява е постигнала стремежи резултат. Мярката, която има за цел да попречи на феновете да споделят сметките си с хора отвън домовете си, докара до най-големия скок на новите абонаменти на стрийминг услугата от 4 години насам.

Според данни на трета страна, през четирите дни, директно след началото на възбраната за шерване на пароли в Съединени американски щати, Netflix е набрала повече нови клиенти, в сравнение с през всеки сходен интервал от 2019 година насам. Цифрите евентуално ще дадат сигнал на компанията, че е взела вярното решение и биха могли да убедят конкурентните стрийминг услуги да последват образеца ѝ.

Преди новата политика евентуално 1/3 от клиентите на Netflix в Съединени американски щати са споделяли паролата си с някого отвън дома си. На 23 май компанията стартира да изпраща имейли на потребителите, в които твърди, че споделящите сметките си ще би трябвало да платят спомагателна такса, с цел да продължат да гледат Netflix.

Netflix наблюдава държанието на главния домакински акаунт на всеки клиент, идентификаторите на устройствата и IP адресите. Добавянето на нов консуматор, който не споделя IP адреса на притежателя на акаунта, към този момент коства 7,99 $ на месец в Съединени американски щати и 4,99 паунда в Обединеното кралство. Абонатите на първокласното 4K качество на услугата могат да прибавят двама спомагателни консуматори.

Освен това Netflix към този момент изисква от потребителите да влизат от вкъщи си един път месечно. За да стриймвате по време на пътешестване, компанията поучава потребителите да се логнат от вкъщи си директно преди да тръгнат. Изглежда, че няма метод да продължите да гледате Netflix откакто сте отсъствали от вкъщи си за повече от 31 дни.

Данните на компанията за разбор на стрийминга Antenna демонстрират приблизително към 73 000 нови дневни абонамента в Съединени американски щати сред 25 и 28 май, което е по-голям скок от всеки различен, откогато записите на компанията започнаха през 2019 година. След рестрикцията последва и внезапен скок на анулираните абонаменти, само че нарастването на новите такива доста надви. Цената на акциите на Netflix скочи с към 10 % през интервала и от този момент се повишава доста. Единственият различен масиран скок на абонаментите, който Antenna записва е сред май и април 2020 година, след началото на пандемията от COVID-19.

Antenna не брои безплатните пробни версии, безплатния достъп в хотел, абонаментите, платени от компании или клиентите в колониите на Съединени американски щати. Тя употребява различна методология, с цел да оцени броя на клиентите, които получават достъп посредством проекти за смарт телефони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР