Най-голямата специализирана група за маркетингови комуникации Publicis One България разшири

...
Най-голямата специализирана група за маркетингови комуникации Publicis One България разшири
Коментари Харесай

Рекламна агенция Red Lion се присъединява към Publicis One България

Най-голямата профилирана група за маркетингови връзки Publicis One България разшири портфолиото си от организации за креативно обслужване.

От началото на годината към групата се причисли марката Red Lion, оповестяват представители. Той ще предлага усъвършенствани и ценово ефикасни решения в региона на дизайна, рекламната връзка и производството на аудио-визуални артикули.

Новата организация ще работи в тясно съдействие и с всички останали звена на групата, предлагайки новаторски концепции и решения, съгласно съответните потребности и потребности на клиентите.

В Red Lion влиза досегашният екип на HappyEnd – организация, работеща в региона на рекламата и производството на артикули. Управляващ шеф е Георги Пергелов, с над 20 години опит в региона и доскорошен управител в групата на Publicis One. Специалистите от Red Lion ще се занимават с изработването на цялостни решения за реклама - от концепцията до реализацията на продукта – видео продукции, радио реклами, дизайн и предпечатна подготовка, направа на печатни и онлайн материали, външна и ексцентрична реклама.

„ Досегашният ни опит демонстрира, че доста клиенти се обръщат към нашите експерти, само че не постоянно бизнесът им има потребност от стратегически концепции, а от тактически решения и поддръжка единствено в избран миг. С тази стъпка, ще помогнем на клиентите и техните марки, които имат ясни бизнес цели, да ги осъществят при най-хубави условия и дружно да следваме развиването на техните артикули и услуги “, споделя Николай Неделчев, изпълнителен шеф на Publicis One България.

„ С новия бранд Red Lion предлагаме гъвкави решения, които ще пестят време и ще носят добавена стойност на нашите клиенти. Фокусът ни е върху базовото рекламно обслужване, тъй като ще осъществяваме качествени услуги в границите на съответни и бързи запитвания. Същевременно имаме експертизата и на другите звена от Publicis One, с цел да работим и по дълготрайни акции и продукции, покривайки цялостния обсег от рекламни действия “ – разяснява Георги Пергелов, ръководещ шеф на Red Lion.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР