Най-голямата продажба от НАП на земеделски земи в страната се

...
Най-голямата продажба от НАП на земеделски земи в страната се
Коментари Харесай

НАП продава конфискувани земи на Юзеир Юзеиров

Най-голямата продажба от Национална агенция за приходите на аграрни земи в страната се предлага този месец от офиса на организацията в Русе. За над 1000 дка благодатен чернозем в Дунавската низина са оповестени два търга с скрито наддаване от приходните инспектори в отдел "Продажби ", оповестиха от приходната организация в крайдунавския град.

Началната цена в офертата от приблизително 300 лв. за декар е неизбежно привличаща за района, които е измежду желаните за селскостопанско произвеждане в България. Парцелите са в землището на община Попово. В част от земите особено са засадени и към този момент добре израсли орехови дървета. Има и няколко необработвани в последните години имота.

Единият търг е на 16 октомври т. година, а другият на 27 октомври, като детайлности за тях има на уеб страницата на Национална агенция за приходите.

От офиса на Национална агенция за приходите в Русе изясняват, че продажбата на крупния масив земи се реализира от приходната организация след решение на Варненския апелативен съд, потвърждаващ иск на Комисията за лишаване на нелегално добито имущество против Юзеир Юзеиров, упрекнат в пране на пари през 2011 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР