Най-голямата пивоварна в света AB InBev изля милиони литри в

...
Най-голямата пивоварна в света AB InBev изля милиони литри в
Коментари Харесай

Пандемията унищожи милиони литри белгийска бира

Най-голямата пивоварна в света AB InBev изля милиони литри в река Маас от пивоварната си в Юпил, Лиеж , оповестява БГНЕС. Бирата е била приготвена преди шест месеца и е запечатана в бурета, като срокът ѝ на валидност е шест месеца. Заради затворените кафенета и заведения за хранене, които са единствените места за продажба на наливна бира, пивоварите нямаха друга опция, с изключение на да изхвърлят бирата. Те твърдят, че интервенцията е осъществена в сходство с наредбите за сигурност на околната среда .
InBev разполага със лична пречиствателна станция. „ След като доближи съответните периоди, бирата се изхвърля в Маас “, изясни мениджърът на пивоварната Стивън Ван Белегем. От известно време заведенията, които са заредили с бира, връщат кеговете назад, защото нямат опция да ги употребяват. За пивоварите единственият излаз е да ги изпразнят, с цел да имат чисти бурета, които да бъдат подготвени при повторното отваряне на заведенията за хранене.
 Какво се случва с тялото ви, в случай че пиете бира всеки ден? Какво се случва с тялото ви, в случай че пиете бира всеки ден?
От древността бирата е обичано пиво на мъжете. Към днешна дата тя е желана и от от ден на ден дами. В състава на пивото влизат 4 ко...
Според Белгийската федерация на пивоварите, през предходната поради блокирането са останали непродадени 445 000 000 чаши бира , като по-голямата част от тях е била наливна. В края на февруари AB InBev съобщи, че годишните й облаги са понижени на половина по време на пандемията от ковид и обвързваното с това затваряне на заведенията, напомня изданието.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР