Най-голямата парламентарна опозиционна група – тази на БСП с поведението

...
Най-голямата парламентарна опозиционна група – тази на БСП с поведението
Коментари Харесай

Защо от БСП искат да мързелуват, но да папкат?

Най-голямата парламентарна опозиционна група – тази на Българска социалистическа партия с държанието си показва, че хем не желае да работи, хем протестиращите соцдепутати нямат нищо срещу да си получава 1/3 от тлъстите за родната реалност хонорари. Това са близо по 1000 лв. месечно, които парламентаристите на Българска социалистическа партия ще вземат напразно. Или пък може би от тях ще пестят за гаранцията на своята говорителка Елена Йончева!

Вчера от алената партия изрично оповестиха решението си да не правят работата, за която последователите им са ги пратили в този парламент. И, за която освен те, ами и всички останали данъкоплатци им плащаме заплати. "За нас този парламент е привършен и са нужни предварителни избори. Ние няма да влизаме в този парламент. Този парламент не може да способства за решението на нито един проблем на българските жители ", съобщи социалистът, зам.-председател на парламентарната група на партията Крум Зарков.

Депутатите на Българска социалистическа партия в Народното събрание са 79 души. Не е ясно какво тъкмо ще вършат те отвън събранието, само че сигурно няма да е на „ ползу роду”. А единствено на тяснопартийния им интерес и кяр. Защото разгласата на тяхната визия за развиването на страната, е меко казано несериозно, да се счита за потребна работа. Ако не вярвате – прочетете я.

Социалистът Юрий Асланов, който е в Народно събрание на Българска социалистическа партия, само че в същото време не се свени да разгласява соцпроучвания, макар пристрастията си и очевидният спор на ползи, видя и Народно събрание като „ нелегитимен”. Защо бре, джанъм, като останалите депутати са си на работа, а и социалистите никой не ги е гонил. Те сами вземат решение да стоят в Народно събрание, когато са на кеф и да се скатаят, когато им скимне или истеризират. Като ядосан Петко – все за нещо ще намерят да се начумерят. Дори в случай че ГЕРБ кандиса на всичките им прищевки, отново ще си намерят мотив да се инатят, нищо че изследвания на сериозните социологически организации дотук сочат, че множеството ни сънародници не желаят предварителни парламентарни избори. Защото ще повторят досегашните резултати и ще получат още от същото, само че ще се хвърлят напразно още доста национални пари.

За нищоправенето си соцдепутатите ще не престават да си получават по 1/3 от заплатите. Това нито е заслужено, нито честно по отношение на техните гласоподаватели и всички останали данъкоплатци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР