Най-голямата мистерия, свързана с основната схема на Мастърс турнира в

...
Най-голямата мистерия, свързана с основната схема на Мастърс турнира в
Коментари Харесай

Официално: Беретини аут от Париж, Фонини зае мястото му


Най-голямата тайнственост, обвързвана с главната скица на Мастърс шампионата в Париж, най-сетне получи своя отговор. Матео Беретини публично отдръпна поръчката си за шампионата във френската столица. Според някои източници той направи това още през вчерашния ден, само че допреди минути името му продължаваше да попада в схемата. Италианецът бе евентуален конкурент на Григор Димитров за втори кръг.

Беретини доближи до финала на ATP 250 шампионата в Неапол, само че изпитваше сериозна болежка в крайници. Именно затова той пропусна шампионата във Виена, като показа, че се надява да е подготвен за Rolex Paris Masters. Това обаче няма да се случи.

„ Опитах всичко, с цел да съм подготвен за Мастърс шампионата в Париж, само че за жалост ще ми е належащо повече време. Сега съм съсредоточен върху това да показва Италия на Финалите за Купа „ Дейвис “ – написа международният №15 в Instagram.

Мястото му в главната скица ще бъде заето от Фабио Фонини. Негов конкурент в първи кръг ще бъде квалификантът Артур Фис (№308).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР