Най-голямата легенда на Рома Франческо Тоти призна, че никога не

...
Най-голямата легенда на Рома Франческо Тоти призна, че никога не
Коментари Харесай

Тоти: Никога не съм вярвал, че Роналдо може да дойде в Рома

Най-голямата легенда на Рома Франческо Тоти призна, че в никакъв случай не е вярвал на слуховете, които пращат суперзвездата Кристиано Роналдо на “Олимпико”. Той също по този начин разкри, че е било доста допустимо свободният сътрудник Пауло Дибала да облече екипа на “вълците”, само че договарянията с него са пропаднали.

“Свикнали сме да приказваме на първо място да стартира. Все още има време и сезонът ще стартира в средата на август. Всичко може да се случи до тогава. Дано да изградят мощен тим и да реализират значими цели. Слуховете за Роналдо? Никога не съм им вярвал в действителност, знам каква е актуалната действителност. Ако това в действителност е правилно, би било ужасно. Мисля, че всички почитатели на Рома биха били разчувствани.

Дибала в Рома? Нека кажем, че беше допустимо, много допустимо. Но се случиха други неща и тази опция просто се изпари. Сега той ще отиде някъде другаде, не знам къде, почтено казано. Надявах се, че ще пристигна в Рим. Имаше диалози, само че не знам какво са си споделили. Кои досегашни покупко-продажби в Италия бяха най-вълнуващи? Завръщането на Ромелу Лукаку в Интер е огромен удар. Същото важи за Пол Погба и Ювентус. Дано средносилните тимове да създадат някои значими трансфери”, разяснява Тоти пред “Скай Спорт”.

Кристиано Роналдо е изискал от управлението на Манчестър Юнайтед да го пусне да си тръгне, в случай че в клуба дойде подобаваща оферта, написа “Таймс”. Основният претекст на 37-годишния португалец е желанието му да играе в Шампионската лига.

Роналдо е играл в най-престижния клубен шампионат 19 следващи сезона от 2003 година Насам. Той в никакъв случай не е взел участие в Лига Европа, където Ман Юнайтед ще играе идващия сезон. Кристиано счита, че има още три или четири години на високо равнище и желае да ги прекара в клуб, който е кадърен да се бори за титли, както и това да му помогне да добави сбирката си от самостоятелни достижения. Според негови близки другари уважението и благосклонността му към Юнайтед остават доста мощни, само че зад желанието му да напусне се крият и персонални аргументи след сложен интервал за фамилията му.

Материалът на “Таймс” добавя информацията, която излезе в Португалия преди десетина дни. В нея се твърдеше, че Роналдо е попитал Жорже Мендеш какви са разновидностите му за трансфер. От тогава сътрудникът му пита разнообразни клубове дали желаят Кристиано. Той предложил нападателя и на Байерн за заместител на Роберт Левандовски, само че баварците отказали. Напоследък се заприказва, че интерес към него има от страна на Челси.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР