Най-голямата криптовалута по пазарна капитализация преживя класически фейк аут по

...
Най-голямата криптовалута по пазарна капитализация преживя класически фейк аут по
Коментари Харесай

Биткойн: Какво да следим тази седмица?

Най-голямата криптовалута по пазарна капитализация претърпя типичен " фалшив навън " по време на търговията през уикенда, смъквайки се под $25,000.

Въпреки че Биткойн означи бързи облаги и даже доближи нови шестмесечни върхове през миналата седмица, напредъкът на актива през февруари беше доста по-бавен от този през януари.

Бичото рали на Биткойн удари съпротивата

По време на търговията с дребен размер през уикенда BTC претърпя подправен растеж и спадна под $25,000, а биковете към момента нямат инерция. Съпротивата при $25,000 беше една от главните аргументи за забавянето на ралито.

Скоро се чака сериозно месечно затваряне, както и протоколите на Федералния запас на Съединени американски щати. Това значимо събитие ще се състои на 22 февруари.

Активност в книгата за поръчки: роля играят търговците с огромни размери

Материалните знаци в началото означиха интензивността в книгата за поръчки. Те се чудеха какъв брой дълго ще продължи това събитие, защото биковете са безсилни да си пробият път нагоре.

Графиката на книгата с поръчки на Binance удостовери, че забележителната поддръжка на поръчките се е намалила до $23,460, което дава опция на спот цената да се намали. Крипто търговците естествено са внимателни заради интензивността в книгата за поръчки.

Слабости на макроравнище и дивергенция на RSI: влияние върху криптопазарите

Venturefounder, помощник на платформата за блокчейн разбори CryptoQuant, предизвести, че външни фактори като недостатъци на макрониво могат да окажат мечо влияние върху криптопазарите. Той също по този начин взе под внимание показателя на относителната мощ (RSI). Този индикатор мери до каква степен даден актив е свръхкупен или свръхпродаден в дадена ценова точка, давайки известна визия за евентуалните промени в тренда.

Протоколите на Федералния запас в полезрението на крипто експертите

Предстоящо събитие с извънредно огромен интерес е публикуването на протокола от февруарското съвещание на Федералния комитет по интервенциите на открития пазар (FOMC) към Фед.

Някои анализатори чакат, че ръководителят на Фед, Джером Пауъл ще разяснява мораториум върху политиката на повишение на лихвените проценти. Част от анализаторите обаче са уверени, че протоколът на FOMC ще бъде позитивен. Сред тях е компанията за изследвания на финансовите пазари Capital Hungry, която предизвести, че може да бъдат разкрити.

Заключение

Напредъкът на Биткойн през февруари беше доста по-бавен от този през януари. Съпротивата при $25,000 и възходящият песимизъм измежду търговците и вложителите способстваха за забавянето на ралито.

Освен това външни фактори, като да вземем за пример недостатъци на макрониво, биха могли неотложно да окажат мечи резултат върху криптопазарите. И най-после – идното издание на протокола от съвещанието на FOMC на Фед изправи крипто общността на нокти, като някои предвидиха.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР