Най-голямата дъщеря на йорданския крал Абдула II и съпругата му

...
Най-голямата дъщеря на йорданския крал Абдула II и съпругата му
Коментари Харесай

Дъщерята на йорданския крал се омъжи за обикновен банкер в рокля на Dior - СНИМКИ

Най-голямата щерка на йорданския крал Абдула II и брачната половинка му кралица Рания - принцеса Иман, се омъжи за живеещ в Ню Йорк финансист от известна гръцка фамилия. На частната гала участваха някои кралски особи от Персийския залив и другари на фамилията

През уикенда в столицата на Йордания се състоя охолно празненство. 27-годишната Иман, щерка на крал Абдула и кралица Рания, се омъжи за американския банкер от гръцки генезис Джамил Александър Тармиотис.

 принцеса Иман

Момичето в действителност прекарва по-голямата част от живота си в Съединени американски щати, тъй че в образа ѝ се чете по-скоро въздействието на западните обичаи, в сравнение с източните.  

 Дъщерята на йорданския крал се омъжи за елементарен банкер в рокля на Dior

За сватбената си гала Иман избира бяла рокля на Dior, която е от сбирката кутюр на марката за 2022 година Между другото, майка ѝ, кралица Рания, също избра рокля Dior от сходна сбирка, в лилаво-сив колорит.

 принцеса Иман

Визията на принцеса Иман е допълнена от типичен снежнобял воал, който елегантно покриваше елегантната ѝ прическа. Що се отнася до макиажа: той е изискан в нежна nude палитра - без съдбовни стрелки и контуриране в стила на Ким Кардашиян, която толкоз харесва Близкия изток.

 принцеса Иман

Що се отнася до диадемата, главен аксесоар на всяка младоженка, изборът на Иман е фамилна светиня. Това е първокласна диамантена тиара на Chaumet, която принадлежи на кралица Рания.

Именно нея тя е носила по време на визитата си при кралица Елизабет II, което е значимо събитие в живота ѝ.

 принцеса Иман

Заслужава да се спомене и изящният ѝ брачен букет от бели цветя: централно място в аранжировката заема ароматната фрезия. На езика на флористите тя значи убеденост и младост.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР