Най-големият тематичен парк на Уолт Дисни“ в американския град Орландо,

...
Най-големият тематичен парк на Уолт Дисни“ в американския град Орландо,
Коментари Харесай

„Уолт Дисни“ затваря увеселителните си паркове

Най-големият тематичен парк на „ Уолт Дисни “ в американския град Орландо, щата Флорида, е първият от веригата, който ще затвори порти поради ковид, съобщи CNN.

Говорител на компанията разгласи, че от 15 март до края на месеца последователно ще бъдат затворени всички увеселителни обекти, в това число „ Дисниленд “ във френската столица Париж и този в калифорнийския град Анахайм. Хотелите на територията на „ Дисниленд “ Париж обаче остават отворени за посетители.

На територията на „ Уолт Дисни Уърлд “ в щата Флорида се намира и известното вълшебно царство на „ Дисни “, което е най-посещаваният развлекателен парк в света – по данни на АЕСОМ през 2018 година то е привлякло над 20 млн. души.

Парковете, които са общо 12 по целия свят, са главен мотор в развиването на конгломерата и единствено за 2019 година са генерирали доход от 26 милиарда $.

Сред ограниченията за ограничение на разпространяването на COVID-19 са още анулацията на всички круизи, проведени от компанията, поне до края на месеца и апелът към чиновниците да работят от у дома.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР