Най-големият син на Анджелина Джоли - 16-годишният Мадокс Джоли-Пит, даде

...
Най-големият син на Анджелина Джоли - 16-годишният Мадокс Джоли-Пит, даде
Коментари Харесай

Синът на Анджелина Джоли разказа за майка си в първото си интервю

Най-големият наследник на Анджелина Джоли - 16-годишният Мадокс Джоли-Пит, даде първото си изявление за светското списание " Пийпъл ". Поводът за него е новият режисиран от майка му филм " Първо убиха татко ми ", в който Мадокс влиза в ролята на изпълнителен продуцент.

Момчето споделя, че е взело участие в разискването на продукцията, пособие в подготовката на фотосите и следило печата за изявления, свързани с лентата. Джоли режисира кино лентата за " Нетфликс ". Той излиза през днешния ден. Историята е основана на спомените на другарка на Анджелина, наречена Лунг Унг, претърпяла геноцида в Камбоджа. Именно в Камбоджа е роден и Мадокс, който актрисата осинови през 2002 година

По-малкият брат на Мадоск - Пакс, също взема присъединяване в продукцията като фотограф.

На премиерата на лентата в Торонто Джоли се появи с шестте си деца. Попитан какво мисли за работата с майка си, Мадокс дава отговор: " Тя е занимателна и с нея елементарно се работи. Тя е знамение. "

Пред сп. " Пийпъл " самата Джоли споделя, че през последната година съвсем не е работила, с цел да бъде около децата си във възрастта, в която те се образуват като персони. След като подаде молба за бракоразвод с Брад Пит, актрисата се оказа в ролята на самотна майка с доста деца и се наложи да се посвети главно на тях. " Имаха потребност от мен у дома. Всичко останало е второстепенно по значение ", споделя Джоли.

Мадокс самичък окуражил майка си да направи филм за Камбоджа. 

" Той е момче, което познава добре себе си. И щом сподели, че е подготвен да работи за кино лентата, знаех, че в действителност е по този начин. Пътува до Камбоджа доста пъти, стоя там общо 4 месеца четейки, слушайки, учейки и поглъщайки всички за неговата страна и просвета, в това число доста, доста тъмната история ", споделя гордата майка. Тя прибавя, че Мадокс взема уроци по хвърчене и приказва няколко езика. " Много е кадърен и постоянно ме изненадва. Онзи ден ми се обадиха и ми споделиха, че към този момент можел да лети самичък. Почти си изпуснах телефона. Освен това учи френски и съветски. Чувам го, че приказва френски свободно и узнавам, че учи и немски, а аз нямах концепция за това ", прибавя тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР