Най-големият руски онлайн търговецът на дребно Wildberries стартира продажби в

...
Най-големият руски онлайн търговецът на дребно Wildberries стартира продажби в
Коментари Харесай

Руски онлайн търговец започва продажби в САЩ

Най-големият съветски онлайн търговецът на дребно Wildberries започва продажби в Съединени американски щати, поръчките ще бъдат доставяни благодарение на логистични сътрудници, се споделя в изказване на компанията, оповестява finmarket.ru.

Асортиментът на Wildberries в Съединени американски щати включва към 5,5 милиона продукта от 40,5 хиляди марки: дамско, мъжко и детско облекло, обувки и аксесоари, козметични артикули, играчки, електроника, книги и писалищен материали, спортни артикули, както и артикули за дома.

" Отворени сме за разширение на съдействието с американските бизнесмени, в това число с дребни и междинни предприятия, чиито артикули към този момент са показани в доста страни, в които участват Wildberries, " сподели Вячеслав Иващенко, шеф по развиването на Wildberries.

Купувачите от Съединени американски щати могат да получат всички артикули посредством куриерска доставка, могат да създадат поръчка в обособен онлайн магазин us.wildberries.ru, както и да употребяват мобилни приложения за iOS и Android.

Съединени американски щати стана 14-та страна, където компанията има наличие. През 2021 година Wildberries започва продажби и в Германия, Франция, Италия, а през 2020 година навлезе в Полша, Словакия, Израел и други страни.

Продажбите на Wildberries отвън Русия в края на 2020 година са се нараснали с 95% до 23,7 милиарда рубли. Най-голямо търсене имаше за облекла, козметика, книги и обувки.

Wildberries е най-големият онлайн търговец на дребно в Русия. Оборотът му през 2020 година се е нараснал с 96%, до 437,2 милиарда рубли ( към 4,75 милиарда евро при настоящия валутен курс 1 евро = 92 рубли).
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР