Най-големият круизен кораб в света беше забелязан в Карибите преди

...
Най-големият круизен кораб в света беше забелязан в Карибите преди
Коментари Харесай

Най-големият круизен кораб в света акостира в Пуерто Рико

Най-големият круизен транспортен съд в света беше видян в Карибите преди дълго чаканото си встъпително корабоплаване по-късно този месец.

1198-футовият Icon of the Seas на Royal Caribbean, който би трябвало да отплава от Маями, Флорида на 27 януари 2024 година, беше сниман да идва в Понсе, Пуерто Рико за „ регулаторни инспекции “ по-рано тази седмица.

Огромният 20-палубен транспортен съд, който има потенциал за до 5610 посетители и 2350 членове на екипажа, ще дойде в Маями на 9 януари.

Корабът, чието създаване лиши 900 дни, в този момент се готви да посрещне пасажери за първото си корабоплаване, седемдневно пътешестване из Карибите.

Той ще предлага целогодишни източни или западни карибски завършения от Маями, с сходни на Сейнт Мартен, Мексико, Сейнт Томас и частния остров на Royal Caribbean, Perfect Day в CocoCay на Бахамските острови, в маршрута.

Пасажерите на борда ще могат да се насладят на голям брой вълнуващи функционалности, в това число най-големия воден парк в света в морето, осем квартала и към 40 разнообразни бара и заведения за хранене..

„ Днес ние честваме повече от нов кораб; това е и празнуването на кулминационната точка на повече от 50 години нововъведения и мечтания в Royal Caribbean за основаване на най-хубавото ваканционно преживяване, ” сподели президентът и основен изпълнителен шеф на Royal Caribbean Group Джейсън Либърти по време на гала в корабостроителницата през ноември.

Внушителният транспортен съд е пет пъти по-голям от именития " Титаник ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР