Най-големият кариерен форум за българи с опит в чужбина „Кариера

...
Най-големият кариерен форум за българи с опит в чужбина „Кариера
Коментари Харесай

„Кариера в България“ е първото събитие в страната под патронажа на Европейския парламент

Най-големият кариерен конгрес за българи с опит в чужбина „ Кариера в България “ получи самопризнание като първото събитие за България под изключителния патронаж на Европейския парламент.

“Европейският парламент горещо приветства задачата на Вашата самодейност. Европейският парламент и неговите членове са уверени, че опитът в чужбина освен дава опция на младите да употребяват и усъвършенстват своите просветителни и обществени умения и да разширят познанията си по отношение на други страни членки, само че той способства и за използването на правилата за другарство и интеграция в границите на Европейски Съюз - правила, които безспорно съставляват значимо преимущество на всеки народен пазар на труда. С наслада откриваме, че този факт получава от ден на ден самопризнание.” - споделят от Европейския парламент.

Форумът, който двукратно е награждаван и за Бизнес събитие на годината ще събере над 1500 българи с опит от целия свят с 100 водещи работодатели в България.

Организаторите споделят, че за 10-годишната си история форумът се е трансформирал в платформа за шерване на опит, благоприятни условия и контакти като тази година ще предложи на посетителите си и семинарна стратегия с 20 бизнес водачи, представителите на неправителствения и обществения бранш у нас.

Програмата ще започва с полемика на тематика “България в Европейския съюз: Какво се промени за 10 години”, в която ще се включат Анна-Мари Виламовска - старши консултант на президента Плевнелиев по време на мандата му, Росен Иванов - шеф и съучастник в Black Peak Capital и Юрий Вълковски - изпълнителен шеф на фондация Reach for Change България, организираща състезанието за обществени бизнесмени ПРОМЯНАТА, който е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп. Модератор в полемиката ще бъде Бойко Благоев, представител на Европейската комисия в България

Вторият панел е на тематика “Мениджър в България” дружно с Весела Малинова от Comptel, Георги Ангелов от HRS Bulgaria и Божидар Захариев от Райфайзенбанк. Техен модератор ще бъде Методи Терзиев - действен шеф на betahaus Sofia.

По време на обедната отмора ще се организира Кафе на секторите - неофициална среща сред посетителите на форума и представители на разнообразни браншове.

“Да работиш в България през погледа на чужденците” е третата полемика от програмата. В нея са поканени чужденци, които са избрали да развиват кариерата си у нас - Анджела Родел - преводач, музикант и актриса, Бари Бранд - Директор нововъведения в Saatchi&Saatchi и Свен Плате от Digistore24. Модератор в този панел ще бъде Елена Радева, която има 20 години опит в региона на човешките запаси в Съединени американски щати и България.

За всички, които обмислят завръщане, работилницата “Готов ли съм да се върна в България” с Мартин Стефанов, ще даде принадлежности, които ще подкрепят вземането на това значимо решение.

“Работи по призванието си” ще последва с Антон Стратиев от Puzl Coworking, Злателина Бежева от frudada и Владимир Джаркълов от състезателен клуб “Туистед джу джицу”. Техен модератор ще бъде Александър Хинков, един от основателите на уеб страницата за положителни вести uspelite.bg

Програмата ще приключи с тематиката “Иновирай в България, променяй света”, в която ще се включат Александър Сумин - съосновател на ClaimCompass, Даниела Иванова - управител във Viber и Мъри Иванов - съосновател на Metrilo. Модератор на последната полемика ще бъде Момчил Василев - ръководещ шеф на световната предприемаческа мрежа Endeavor за България.

Събитието е гратис за гости, само че изисква предварителна регистрация. Организаторите дават обещание за всички присъстващи ентусиазъм, нови кариерни благоприятни условия и забавни контакти.

Основен медиен сътрудник на форума е "Нетинфо ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР