Най-големият идол в историята на Фламенго записа видео, осъждащо скандиранията

...
Най-големият идол в историята на Фламенго записа видео, осъждащо скандиранията
Коментари Харесай

Срам в Бразилия: Зико моли фенове да не обиждат Пеле и Марадона

Най-големият кумир в историята на Фламенго записа видео, осъждащо виковете по трибуните против Пеле и Марадона по време на часа безмълвие, дадена за Краля на футбола и Роберто Динамите в мача, който означи дебюта на Фламенго в шампионата на Кариока против Аудакс.

„ Не съм удовлетворен от всичко, което се случи на Маракана. Мисля, че това е липса на почитание. Надявам се, че ще спрат “, сподели Зико във видеото.
В на последователите на Фламенго, които отидоха на мача, Пеле е именуван потхед, а Марадона - " снифър " (фалшив, лъжльо). Зико акцентира величието на двамата играчи, както и афинитета, основан към тях от хората по света през цялата им футболна активност.

„ В допълнение към това, което бяха, Марадона и Пеле бяха страхотни другари, които имах във футбола. Момчета, които съставляват своите страни “, сподели Зико, който назова Марадона в няколко изявленията най-великия състезател на своето потомство.

Във видеото, като се изключи че показва раздразнението си от обстоятелството, някогашният номер 10 моли към почитателите повече да не повтарят това скандиране.

„ Не разрешавам да се пее тази ария, когато отивам на мач на Фламенго. Всеки, който ме съпровожда, знае това. Просто би трябвало да кажа, че се надявам почитателите на Фламенго да не вършат това повече. Надявам се, че феновет, с цялото си творчество, което имат, могат да основат различен тип музика, в случай че желаят да ме почетат ", споделя Зико във видеото, представен от otempo.com.br.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР