Най-големият и вълнуващ футболен турнир за непрофесионалисти в България Каменица

...
Най-големият и вълнуващ футболен турнир за непрофесионалисти в България Каменица
Коментари Харесай

Регистрациите за Каменица Фен Купа 2018 са отворени

Най-големият и трогателен футболен шампионат за непрофесионалисти в България Каменица Фен Купа се завръща за 16-та поредна година, с цел да събере феновете на футбола от цялата страна за едно незабравимо футболно лято. Регистрациите за присъединяване към този момент са отворени и по едно и също време налични за тимовете от всички краища на България. По традиция, всички записали се тимове ще се изправят един против различен първо в квалификационни кръгове за съответните им области, а по-късно и в районни полуфинали. Тази година област Стара Загора ще бъде хазаин на пилотния районен полуфинал от националното турне на Фен Купа 2018.

И през 2018 година районните полуфинали ще бъдат общо 10 и ще съберат най-хубавите тимове от всички 28 регионални центъра на страната. Информация за интервали на осъществяване на квалификационните и полуфиналните кръгове можете да намерите на уеб страницата на шампионата. Капитаните на всеки тим могат да записват своите отбори на уеб страницата на шампионата www.fancup.kamenitza.bg, а тези, които ще вземат участие за поредна година, могат непосредствено да презапишат целия тим.

Предстои следващото вълнуващо футболно лято и Каменица Фен Купа кани на терен всички фенове на футбола и страхотните другарски страсти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР