Най-големият дом в света се продава след почти десетилетие в

...
Най-големият дом в света се продава след почти десетилетие в
Коментари Харесай

След десетилетие на изграждане, най-големият и скъп дом в историята на Америка се продава

Най-големият дом в света се продава след съвсем десетилетие в развой на създаване. Огромното имение от съвсем 10 000 кв.м., ситуирано в оживения квартал на Лос Анджелис Бел Еър, е оповестено за колосалните 340 милиона $, написа Daily Mail.

Имението с 21 спални и 42 бани е освен най-голямото жилище на земята, само че деветцифрената му цена го прави и най-скъпият жилищен парцел на пазара в американската история.

За имението с име " The One " трябват цели осем години, с цел да бъде издигнато и над 600 служащи. Домът е планиран от проектант Пол Маклин и украсен от интериорния дизайнер Катрин Ротонди. Поръчката за основаването на актуалния палат е дадена от филмовия продуцент Найл Наями който има петте акра земя, върху която е ситуирано имението.

Имението разполага с гараж за 30 автомобила и боулинг. Освен това има пет басейна, ситуирани в имението, както и киносалон с 30 места. Домът е обзаведен с елементарни, функционални мебели, само че също по този начин с привличащи вниманието модерни творби на изкуството.

Спиращата дъха част от парцела обаче е неговата 360-градусова панорама, която се простира чак до Тихия океан на запад и планините Сан Габриел на изток. Центъра на Лос Анджелис може да се види и от имението.

Но и цената в впечатляваща. Имотът е на два пъти по-висока от тази на най-скъпата къща, продавана в миналото в Америка - дом в щата Ню Йорк, който се продаде за 137 милиона $ през 2014 година

Въпреки актуалната икономическа рецесия, обхванала целия свят, притежателят на имението има вяра, че парцелът няма да остане дълго на пазара.

Неотдавна имението попадна в ранглиста за най-скъпите жилища, оповестени за продажба в света съгласно Rоbb Rероrt - вoдeщ aнaлизaтop в cвeтa нa лyĸcoзния жилищeн пaзap
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР