Най-големият детско – юношески зимен турнир по футбол Пирин къп

...
Най-големият детско – юношески зимен турнир по футбол Пирин къп
Коментари Харесай

Сандански приема голям детско-юношески турнир

Най-големият детско – младежки зимен шампионат по футбол „ Пирин къп 2023″, ще се организира през месец февруари в град Сандански.

Превърналият се в обичаен шампионат, ще бъде под патронажа на кмета на община Сандански – Атанас Стоянов и с поддръжката на Община Сандански, тази година се обрисува да надскочи себе си и да бъде на топ равнище.

Отбори от България, Гърция, Турция, Северна Македония, Сърбия, Молдова, Република Косово и Румъния ще премерят сили в Сандански. В шампионата ще вземат присъединяване тимове като, ФК ПАОК Солун, ФК Арис Солун, ФК Зимбру Кишинев, ФК Дачия Кишинев, ФК Дрита Гниляне –Косово,ФК ПАРК Скопие, ФК Куул Скопие, ФК КАРЕВ Скопие и още десетки тимове от Северна Македония.

 До дни се чака публично удостоверение и от турският гранд ФК Фенербахче, както от ФК АЕК Атина и от ФК Динамо Букурещ. От родните клубове присъединяване ще вземат ФК Локомотив София, ФК Спартак Пловдив, ПФК Черно море Варна, ПФК Хебър Пазарджик, ФК Септември София, ФА ДИТ София и още десетки клубове и академии от България. Тази година се чакат над 150 тима да вземат присъединяване в интернационалната конкуренция

Крайният период за записване в шампионата е 15 януари, като може да се съобщи предпочитание за съответните възрастови групи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР