Най-големият Балкански форум за бизнес отново отличи най-успешните в бизнеса

...
Най-големият Балкански форум за бизнес отново отличи най-успешните в бизнеса
Коментари Харесай

България и Турция са лидери в бизнеса на Балканите

Най-големият Балкански конгрес за бизнес още веднъж отличи най-успешните в бизнеса за 2023 година. Кметове на дребни и огромни общини, депутати и представители на смесени балкански търговско- промишлени покои бяха специфични посетители на деветото издание на Балканските бизнес награди. 

Организатор на интернационалния конгрес Balkan Business Awards е интернационалната платформа Global Leaders. 

" И тази година бизнесът на Балканите бе подложен на съществено тестване, само че сподели своята резистентност. След сложен 2-годишен интервал на международна епидемиологична рецесия, а в този момент и в съседство с разрушителна война покрай Балканите, общини и бизнесмени продължиха да влагат в развитието  и в нововъведенията на своите структури и производства, което им разреши да откриват нови работни места и да уголемяват пазарите си ", безапелационни са уредниците на форума. 

Наградите връчиха проф. Андрей Чорбанов - зам.-председател на 49-о Народно Събрание, член на Комисията по образованието и науката и на Комисията по опазването на здравето, доктор Васил Тодоров - основен секретар на Българската Търговско Промишлена Палата, Дениз Юмер - зам.-председател на Българо-Турска Търговско Индустриална Камара, Нона Банкова - секретар на Българо-Македонската Търговско-Промишлена Палата и др. 

Специални посетители на събитието бяха също Радостин Танев - зам.-кмет превоз, непорочност и екология в Община Стара Загора, Невена Минева - зам. -кмет Образование, обществени действия, просвета и туризъм в община Габрово, Иван Андонов- ръководител на Общински съвет на Кюстендил, Павел Гуджеров - кмет на община Раковски, които получиха част от влиятелните награди в категории за локална власт, която стабилно работи за развиването на бизнеса в районите. 

По традиция събитията на Global Leaders не са самоцелни – те поддържат и обществена идея. 

Балканските бизнес награди продължиха благотворителната акция на уредниците в поддръжка на онкоболния Николай Диковски, уредник на годишните СПА Номинации. 

Водеща на вечерта бе журналистката и съорганизатор на форума - Патриция Кирилова. 

Гост в музикалната стратегия на церемонията бе Ники Захариев, който е израснал в домове за деца без родители. Той реализира една огромна своя фантазия - да бъде стипендиант на международната оперна певица Райна Кабаиванска до момента в който учи в Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “. След това приключва СУ „ Св. Климент Охридски “ със компетентност " Пеене и музикална педагогика ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР