Най-големия официален фен клуб на чуждестранен отбор в България -

...
Най-големия официален фен клуб на чуждестранен отбор в България -
Коментари Харесай

Фенклубът на Арсенал в България откри кампанията си за нови членове

Най-големия формален почитател клуб на задграничен тим в България - този на Арсенал (ASCB) от през днешния ден приема нови членове. До 01 юни всички искащи да се причислят към почитател клуба ще имат опцията да го създадат на http://arsenal-bulgaria.com/store/category/4/ . Крайният период важи и за всички сегашни последователи в организацията, които желаят да възобновят участието си.

"Новата електронна система много ще улесни актуалните ни членове ", показа Даниел Джалев, представител на управителния съвет на ASCB.

"Освен че участието във почитател клуба дава опция за гледане на мачовете на Арсенал онлайн, нашата организация е деен участник в публичния живот в страната като инициириаме доста благотворителни начинания, за рождения си ден вършим акция по безплатно кръводаряване, организираме представяния на книги, свързани с историята на клуба, и за идната година планираме страхотна изненада в тази посока ", добави Джалев.

Благодарение на усърдната работа и дейното присъединяване в разнообразни начинания през годините, ASCB е горделив притежател на ‘SupportersClubPlus’- статус, привилегия, притежавана от едвам 14 от над 160-те клуба на последователи на Арсенал в целия свят.

Българският почитател клуб е един от едвам трите фенски организации, дружно с норвежките артилеристи и Арсенал Америка, който резервира Plus-статуса си за втора поредна година. Благодарение на този статус над 20 български топчии, посетиха мача със Стоук Сити от Премиършип, имаха опцията да участват на влизането на футболистите в стадиона, както и да се снимат с Мохамед Ел Нени след мача.

Размерът на членския импорт до края на сезона остава 30 лева за пълнолетни и 15 лева за малолетни, като има и спомагателни отсъпки за членовете на едно домакинство. Всеки от новозаписаните ще получи членска карта дружно с подарък и опцията да кандидатства за билети за мачовете на Арсенал и да взе участие в многочислените начинания, които провежда ASCB.

Организацията има клонове в София, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Добрич и Шумен, а с актуалната акция се стреми да доближи до над 600 регистрирани последователи на тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР