Най-големите в хотелиерския бранш у нас продължават да са сред

...
Най-големите в хотелиерския бранш у нас продължават да са сред
Коментари Харесай

Пампорово на Цветелина Бориславова и Юлен се доредиха за дотации по схемата 60/40

Най-големите в хотелиерския отрасъл у нас не престават да са измежду най-крупните получатели на държавни субсидии по схемата за опазване на заетостта 60/40. Към тях в последните описи на Национален осигурителен институт са добавени и операторите на ски оборудванията в Пампорово и Банско - " Пампорово " АД и " Юлен ".

Дружеството на банкерката Цветелина Бориславова " Пампорово " е утвърдено да получи 67 699 лева за месец март от страната, с цел да резервира на работа 156 свои чиновници, излиза наяве от осмия лист на Национален осигурителен институт на получателите на помощта, разгласен на 12 май.

" Пампорово " АД е притежател и оператор на цялата ски зона в едноименния курортен комплекс, както и на два от най-големите хотели в района – 5-звездният " Орловец " и емблематичният хотел Перелик. Компанията е уредник на интернационалните ски надпревари и прави и туроператорска активност.


Хотел " Орловец " в Пампорово

" Над 2 млн. лева възлизат директните загуби за " Пампорово " АД поради ковид пандемията ", съобщи изпълнителният шеф на држеството Мариан Беляков, цититран от Българска телеграфна агенция. Той предвижда, че хотелите в курорта ще отворят порти за летния сезон евентуално през втората половина на юни и началото на юли.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР