Най-големите награди в живота са запазени за тези, които показват

...
Най-големите награди в живота са запазени за тези, които показват
Коментари Харесай

Справете се с лошите си дни

Най-големите награди в живота са непокътнати за тези, които демонстрират непреклонна воля и неизменност да тласкат нещата напред, даже когато времената са неприятни.

Това напомня Ейнджъл Черноф – съпруга на блогъра Марк, от MarcandAngel.

„ Понякога се пипвам да се заглеждам в инцидентни хора и да проучвам жестовете им, израженията на лицата им. И се чудя каква ли е историята им. Какво ли търсят? Кое кара сърцето им да препуска от благополучие, от тъга, боязън или блян? След това се запитвам какви ли мисли бихме могли да споделим с тях дружно с Марк, с цел да ги вдъхновим и да им напомним, че даже в най-тежките дни сърцата на всички ни бият за едно и също ”, написа Ейджъл.

Тя споделя четири неща, които всеки от нас, съгласно нея, би трябвало да си напомня в неприятни дни, с цел да живеем по-спокойно и по-щастливо.

„ Ако имате неприятен ден, спомнете си следното… ” , поучава авторката.

Простичко, само че значимо, ето кое е то.

1. ”Всичко е наред. Добре съм. Само към този момент съм малко по-силен. ”

Сложете ръка на сърцето си и почувствайте по какъв начин то бие, поучава Ейнджъл. Не позволявайте на дребните облаци да помрачат целия ден. Слънцето постоянно грее над част от живота ни. Понякога би трябвало да забравим по какъв начин се усещаме, да си спомним какво заслужаваме и да продължим напред.

2. ”Много по-способен съм, в сравнение с допускам. Неведнъж съм се убеждавал в това. "

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР