Най-големите фотоагенции в света тази вечер заявиха, че снимка, издадена

...
Най-големите фотоагенции в света тази вечер заявиха, че снимка, издадена
Коментари Харесай

Снимката на Кейт Мидълтън е „забелязана“ от големи фотоагенции след претенция за редактиране

Най-големите фотоагенции в света довечера обявиха, че фотография, издадена от двореца Кенсингтън на принцесата на Уелс и нейните три деца, е била „ манипулирана “.

Associated Press (AP) Reuters, Agence France-Presse (AFP) и Getty Images поотделно издадоха „ уведомление за заличаване “ до медийни организации по целия свят, потвърждавайки, че всяка от тях е изтрила изображението от персоналния си библиотеки.

Източници споделиха, че организациите имат вяра, че изображението, съгласно Кенсингтънския замък, е направено предходната седмица в Уиндзор, показващо принцесата и трите им деца, принц Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на девет и принц Луи, пет, бяха редактирани от оригинала.

Съобщение от Асошиейтед прес гласи: „ При по-внимателна инспекция наподобява, че източникът е манипулирал изображението. “

По-рано денем кралски почитатели с орлови очи в обществените медии видяха, че ръкавът на ръката на принцеса Шарлот не се подреди. Бяха повдигнати въпроси и по отношение на това, че дясната ръка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР