Най-големите браншови организации в земеделието защитиха ресорния министър Десислава Танева,

...
Най-големите браншови организации в земеделието защитиха ресорния министър Десислава Танева,
Коментари Харесай

Облаците над земеделския министър се сгъстяват

Най-големите браншови организации в земеделието опазиха отрасловия министър Десислава Танева, която е атакувана от асоциация „ Български пипер “ с компрометиращ я запис https://www.mediapool.bg/zemedelskiyat-ministar-da-ne-se-hvalim-kakvi-izmamnitsi-sme-utre-ek-shte-ni-spre-parite-news308334.html за измамите с агросубсидии, последван от разкрития за получени заплащания от родственици на мъжа ѝ.

Позовавайки се на информация в системата за директните заплащания на Държавен фонд " Земеделие ", уеб сайтът " Биволъ " заяви в сряда, че свекърът и зълвата на Десислава Танева са взели към 1 млн. лв. дотации за кампаните през 2018 и 2019 година по схемата за подкрепяне за единица повърхност.

Коста Каранашев е кмет на Котели татко на двете дъщери на Танева, с който тя е във фактическо общуване, само че няма формален брак.

Неговият татко Димитър Каранашев е регистриран като аграрни производител и доникъде на 2019 година е притежател и шеф на компанията " Клак " ООД. В момента той е притежател на " Амалтея " ЕООД.

Зоя Каранашева е сестра на Коста Каранашев. Тя също е записана като аграрни производител и доникъде на 2019 е притежател на компания " Геобат " ООД, написа " Биволъ ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР